MÖHIPPA för världens bästa S!!!!

Oh Baby - Vilken dag! Vilken kväll! Vilken natt! Vi hade den ultimata möphippan! Från tidig morgon till sena natten:)Det började med en tidig frukost ute i solen, där satt vi från klockan var 8 och började dagen på allra bästa sätt!Vi jobbade oss vidare med skivinspelning, shopping, och stripdance:) Vi sprang på en liten gris som också han skulle gifta sig, hahaha.Vi fortsatte med skaldjursbuffé, coctailparty, och avslutade på Push där vi var farliga! Ggrrr.. hahaha!

Jag dagen skulle kunna fylla en bok - Så mycket roligheter! Men jag är trött, och nu ska jag pussa på min blivande make:) Ska ge mer info en annan dag! Underbart är Livet!!

Fredags kväll..Vilken underbar dag! Solen värmer och det känns som sommar:) Men jag ska erkänna att jag befinner mig inomhus och kommer så göra resten av kvällen. Imorgon ska jag upp tidigt för vi ska ha möhippa!! Hoppas inte blivande bruden ramlar in på bloggen under kvällen, men jag gör en chansning att hon har bättre saker för sig ;) Jag fick vuxet prioritera att vara hemma ikväll för att orka med morgondagen. Min fästman är på galej och jag skulle varit med, men istället käkar jag gott, ligger på soffan, läser en bok och har tv-n på i bakgrunden. För 5 minuter sen tog jag bilden, och på den bär jag favoritlinnet som kan användas i alla lägen.

Ha en underbar helg alla goa:) Nu ska jag återgå till mitt:)))

Känns som helg!

Det är knasigt, för det har kännts som fredag hela veckan.. Det blir lite jobbigt när man kommer på att - nä just det!!!? Det är bara torsdag. För jag vill ha helg nu!!! Men bara imorn också sen så...

Skönt att jag inte måste stressa till skolan på torsdagar iallafall, jag har kollat nyhetsmorgon och ätit en rejäl frukost med havregrynsgröt, banan, hallon, mjölk, kaffe - hela baletten. Men nu får jag lyfta rumpen ur soffan och börja göra mig iordning.

Kram!

Sommarlängtan..

Jag längtar efter sommarlov! Inte för att jag vill vara ifrån mitt jobb för det älskar jag, utan mer för att jag märker hur sommarsåsig jag är i huvudet.. Ni vet man orkar inte riktigt ta tag i någonting, man är ganska helflummig helt enkelt.

I helgen var vi först i Lysekil, där vi åt gott, drack gott, och hade myys. Det var jag och älsklingen, bästis och hennes kille Bosse (också vår hund). Haha.. Sen åkte jag och lilla familjen till Grebbestad, där vi gjorde krogrunda och umgicks med mamma och C.

Ikväll ska jag och K kanske kolla på en lägenhet som hon ska byta till sig, självklart vill hon också hamna i östra Göteborg där vi alla andra befinner oss - och visst vill vi ha hit henne!!


Kram!!

Långhelg..

Vad har hänt med min blogg?? Har det varit en tillvaro med rosa moln, som inte gett utrymme för bloggande? Något i den stilen.. Och att det varit fullt upp! Jag har varit bortrest på skolresa till Holsbybrunn med 6:orna förra veckan, sen har min bästis kommit hem så jag har umgåts med henne 24-7. Sen har jag givetvis gett alla andra lediga stunder till min fästman! :)

Jag har shoppat en del, och borde ta fram kameran och lägga upp bilder på vårnyheterna. Sen borde jag ha med mig kameran och fota allt det underbara i omgivningen:) Jag ska tänka på det, men kan inte lova någon bot och bättring! Men sommaren är full av underbara stunder som man vill dela med sig av , och bästa av allt - Jag är ledig från 15 juni - 12 augusti!!!!!

Blev många SEN i texten.... hahaha


Kramis 

Det är vi!!!

Helt galet! En snabb bloggning innan romantiken fortsätter! Jag kan inte fatta att man kan känna så här, att någonting kan ge den här lyckan!

MIN ÄLSKLING FRIADE TILL MIG!!!!!!!!!!!

Jag är förlovad med världens finaste ring på mitt finger, och underbaraste inskription i den! Ger detaljer imorgon, men om jag säger - det hurrades på en fullsatt restaurang för oss!

En känsla..

Jag har en känsla av att just idag är något stort på gång:) Det är en underbar dag, jag och min älskling har nyss kommit hem från en promenad. Och vi ska snart göra oss iordning för att gå ut och äta. Jag vet inte var, inte när eller om det ens är middag ute som vi ska på. Men något i görningen har min älskling iallafall, det är säkert.


Jag kommer att uppdatera så fort jag får chansen!
Kramar

RSS 2.0