Jordgubbar :p

Mums... ätit jordgubbar till frulle, gott gott! Men varför ska det regna för? Eller vara mulet som det är idag:( Kusten är inte alls så kul och bra då.. den är faktiskt mest långtråkig. Framförallt när man vill pussas och den man vill pussa på befinner 10 mil i sydlig riktning. Ja ja, bara imorgon också, sen på fredag efter jobbet rullar mina fyra hjul mot Göteborg.

image59

Regn, Saltkråkan och varm choklad...

Om 1 h ska jag vara på jobbet igen. Igår efter att jag slutat tog jag och K en promenad i Lysekilsnatten precis som vi alltid brukar göra på sommaren. Det är så skönt! Men regniga dagar som denna blir det lite av det mesta, finns inte så mycket man kan hitta på... Så jag har hållt mig inne framför tv-n och sett på "Vi på saltkråkan" med lite varm choklad i ena handen. Det är njutning för mig, det är barndom, minnen och känslor från förr på samma gång... Tack för att Astrid Lindgren fanns till och skrev alla sagor, ingen slår henne! Och tack för att det finns varm choklad, finns det bättre mysdricka än det??!

Dags att göra sig iordning för arbetstid... Twisted Jeans och Fred Perry tröja blir dagens outfit :P

Hej svej!

20 poäng!!

JAAAA!!!!!!!!!!!!

Läste precis min universitetsmail och har fått mina 20 poäng för terminen inskrivna! Det innebär att tentan jag lämnade in för 2 veckor sen var godkänd trots jag var såå trött på skolan då jag skrev den. Nu har jag 140 poäng och är på god väg mot min examen!

Hittills finner du på mitt CV (borträknat jobb)

20 p - Idrottsvetenskap
60 p - Barn och fritidsvetenskap
40 p - LAO pedagogik
20 p - Historiajippi :)


Slut på helg och jobb väntar...

Vilken mysig midsommar! Det blev inte någon stor fest, det blev ingen midsommarstång, inga lekar eller sill med färskpotatis. Men det blev himla bra endå :) För jag fick vara med dom jag tycker mest om! Och det är väl det som får en att trivas och må som allra bäst. Vi har grillat, ätit glass, tårta, godis, kebab, glass igen och lite därtill. Spelat minigolf, vilket är fruktansvärt tråkigt! Men sen gått på strandpromenaden, ätit i skaldjursbodarna och haft 100 andra härliga stunder.

Nu väntar en vecka utav jobb framför, sen på fredag åker jag till Göteborg för att vara med min underbara kille som jag tycker så himla mycket om. Kanske hinner jag gå lite i affärer när jag väl är där för det saknar man så här i Lysekil.

Dags att ta på sig stövlar för jag ska slita lite nu (klippa gräs;) Sen kl 15.30 ska jag till jobbet!

Kramiz....

Födelsedagstjejen!!!

Sötast i Stan :P Grattis !!!!

Regning midsommar väntar

Men ingen ide att hänga läpp för det :) Hur blir det för oss nu då? Mastodontfesten utmynnade i en liten bjudning, som innan kvällen är över kanske blir minimal... hahaha. Jaja, bara att ställa in sig på att stora festligheter får vänta och att fest kan det allt bli endå :P Mitt hjärta kommer ikväll och tillsammans med K och O ja kanske bebisarna med får vi se vad och vart vårt midsommarfirande håller rum.

Gästlistan på Havsbadet är i allafall klar.. där har det inte blivit fiasko... än :S Bra är väl det, för biljetterna är slutsålda så utan gästlista blir det svårt.

Idag har vi annars varit på systemet, Ica och firandet min bästa bästa underbaraste vän K på 24 års dagen... där hamnar jag med snart men det dröjer tills hösten ;) En hel del folk har börjat fylla Lysekil, både via hav och landväg.

Glad midsommar!! massa kramar :)

Bilder.. havsbadet, lysekil, pinnevik osv.


Sommaren i Lysekil har börjat!

Hej, Hallå, Tja... gissa vad jag befinner mig! I Lysekils gamla elverk! Nu undrar ni säkert - vad fasen gör hon där?? Jo, det är nämligen så att havsbadets säsongsarbetare bor där. Och jag är här tillsammans med K för att hälsa på en vän och försöka dra med han ut på något skojigt:)

Bara en vecka tills midsommar, skoj så skoj.. premiären på Havsbadet för mig och K+ att min kärlek kommer hit och firar midsommar med oss. Har pussat massa på honom idag, men inte tillräckligt för längtar redan efter han ;)

Nu ska jag sluta blogga och vara trevlig me mina kompisar! Sommaren i Lysekil har börjat, packade väskan i Göteborg i förmiddags och nu väntar soliga dagar och svalkande bad :P ett å annat partay me :P

hej svej....

Jättar...

Ingen solig dag.. har spenderat den på stan liksom jag gjorde igår. Och gissa vem jag och K såg på Zara igår! Ingen annan än JÄTTEN Ebba von Sydow. Och kallar henne jätten för det va precis vad hon var. Av veckorevyn kan man få uppfattningen om en liten snärta men i verkligheten handlade det om många centimeter över 1.70 + ett par rejäla stockar till ben. Vem kunde tro detta?? Knappt så man kände igen henne, det enda jag och K kände var våran litenhet då vi stod och tittade upp på henne. Kan beundra henne för att hon är människan som gjorde veckorevyn till en tidning som helt och hållet handlar om henne på mindre än 1,5 år som chefsredaktör. Hon har gjort sig ett namn som ingen i hela Sverige har kunnat missa genom artiklar som -"Ebba testar bästa topparna" -"Ebba kollar upp vart du ska befinna dig i sommar, Båstad? Halmstad? Visby? eller hennes älskade Marstrand" -"Ebba testar jeansmodet" - "Ebba klär om Maud Olofsson" ja listan kan göras hur lång som helst över hur hon har exponerat sig och sitt namn genom tidningen. Finns inte många andra chefsredaktörer som lyckats eller ens försökt att förstöra sin tidning på det sättet för att få bli sedd och hamna på Stockholms A-lista. Ber er att försöka komma på 5 stycken andra svenska chefsredaktörer på svenska kända tidningar! Svårt va! Bingo Rimer räknas inte längre då Thomas Eriksson tagit över mooretronen och Elle-s Kristina Adolfsson nöjer sig men en liten krönika i tidningen varje månad... Nä det är få seriösa journalister som har tagit Ebbas väg. Men journalist är kanske inte vad man kan kalla henne, hon gillar att skriva om mode och har ett gediget intresse för kläder men det skapar inte en journalist dock tydligen chefsredaktör i detta land ?? Låter det vara sista ordet och sätter punkt där. En JÄTTE stor punkt ;)

Dags att sluta ägna kvällen åt bloggande nu och starta upp en trevlig Lördagskväll!

Kramizar :P

Gränser...

Jag antar att de flesta har sett filmen "How to lose a guy in 10 days" , om inte är det en film som i princip handlar om gränser. En tjej ska göra allt för att förlora en kille på 10 dagar, detta genom att utsätta han för allt vad killar hatar, och testa hans gränser in i det längsta. Genom att vara gnällig, krävande, klängig, oförstående och omständig ska Andie Anderson (Kate Hudson, huvudroll) få Benjamin Barry (Matthew McConaughey, huvudroll) att kasta in handuken och lämna henne.


Vad fick då mig att plötsligt associera till denna film? Jo för den kan ibland likna mig... Jag har alltid haft den dåliga egenskapen att jag ibland testar gränser. Hur mycket kan jag göra innan jag åker dit för det? Omedvetet utsätter jag människor för test för att se hur långt jag kan gå. Det kan handla om att reta en nära vän som egentligen inte har benägenhet att bli arg och som jag vet tycker mycket om mig. För att se hur länge jag måste hålla på innan hon exploderar (Var flera år sen jag höll på så mot henne, men minnena är starka). Hon blev nämligen alltid så röd längs hela halsen när hon blev arg och jag tyckte på den tiden som skolflicka att det var kul att se hur röd halsen kunde bli. På samma sätt kan jag vara mot K, jag gör saker som jag vet retar henne bara för att få se hur mycket hon egentligen tycker om mig. Eller mot mina husdjur... som liten kunde jag klappa våran dåvarande hund, följa efter honom och utsätta han för allt möjligt för att se hur långt jag kunde gå innan han blev arg och bet mig. Men min hund Columbus bet mig aldrig, han väntade tålmodigt ut mina försök till uppretning. Liksom min gamla kompis och K. Det finns fler som fått utstå den här dåliga sidan hos mig, så som min Mamma och Pappa, bror, vänner osv. Det finns ett exempel från en nyårsdag några år tillbaka i tiden då en av mina närmaste killkompisar var nära att slänga ut mig från balkongen efter att jag testade hans gränser när det gäller att låta bli och hjälpa till med att städa :s Lyckligtvis stod han ut och kastade aldrig ner mig från balkongen, utan blev tillochmed en ännu närmare vän efter..

Varför är jag då sån? Jag ångrar mig alltid efteråt... Men det är liksom inget medvetet jag gör, utan det är mer efteråt jag insett att jag gjort det. Då slår det mig -Nej, nu va jag sån där igen. Men jag tror efter mycket grubbleri att det handlar lite om bekräftelse. För de som råkar ut för det är sånna som jag tycker väldigt mycket om... Och jag vill nog se hur mycket de tycker om mig tillbaka, lite som om de klarar av den här sämsta sidan hos mig då kan jag lita på att de tycker om mig. Om de försvinner nu, biter mig, inte vill vara vän mer osv. Ja då tyckte han/hon/hunden/katten innerst inne inte så mycket om mig endå. Visst låter det knäppt? Jag vet det låter galet. För bekräftelse får jag oftast i massor av dom här personerna endå...

Nu har jag blottat en av mina sämsta sidor.. hjälp vad sånt kan vara läskigt :s Men vill egentligen bara säga
 -Tack för att ni står ut när det inträffar! :)


Dags för nytt inlägg!

Var ett tag sen jag var här och skrev nu :P Tråkigt... men när det är fullt upp så är det! Firande av min going, tenta, Lysekil osv... Men nu är jag tillbaka i Göteborg! För några få dagar i allafall. I Lördags tog jag och min kärlek bilen till Lysekil, visa honom så mycket jag bara kunde innan hans tålamod brast. Sen blev det mys på kvällen, promenad me glass på byggan under söndagsförmiddagen och grill på eftermiddagen innan det var dags för han att åka tillbaka till Göteborg. Jag stannade kvar några dagar för hade grejer att fixa med, sen blev det tid för sol, bad, kalas, träffa vänner och familj.
Min älsklingsbror är tillbaka från USA, skönt att jag inte behöver oroa mig för det mer :S Han hade haft det såå grymt, åkt hellikopter över Grand Canion och sånt. Tänk vad skönt att komma tillbaka till en sån här sommarvärme sen me... måste vara "grädden på moset" ha ha...

Har under den här förmiddagen försökt få tag i någon go vän att hänga med, men om de inte befinner sig i Villemina så jobbar de på Volvo eller något annat. Det är just av den här anledningen som man inte ska vara i storstan på sommaren -här händer ingenting! Alla är sååå upptagna. Nä om det inte var för att världens underbaraste fanns här så skulle min bak befinna sig på klipporna i Lysekil framför soffan i Göteborg.

Dags att ta tag i sig själv och försöka hitta på något nu.. lär väl återkomma snart, för finns som sagt inte mycket annat att göra :P

ciao!


Soliga söndag :)

Vilken go helg! Mys med min love på fredagen, mys med Pappa igår på dagen och trevligt värre på Chez och sen Vasastan på kvällen. Vilka vänner jag har, de är underbara!

Nu ska jag och K jobba lite på sommarfärgen :P Och jag som inte har tålamod till att sola några längre stunder... Blir så rastlös! Det bästa är när man är utomlands, då kan man titta på folk och oftast bada för vattnet är varmt. I Sverige badar jag knappt, sällan vattnet överstiger 23 g. Och under det fryser jag så jag blir blååå. Men nu har jag bullar att äta i massor som jag och min kärlek bakade häromdagen, och glass med så jag lär väl ligga i solen på filten och äta som underhållning.

Ha en gosig dag!


Fredagsmys

Ojoj stressig morgon säger jag bara.. eller förmiddag rättare sagt. Jag satt och bloggade när jag tittade på klockan som stod på 12.59 och 13.15 skulle jag vara i skolan. Det blev att snabbt slänga på sig kläder för att springa till vagnen och anlända på humanisten 13.27... inte dåligt jobbat där. Vill man vara snabb så... eller måste man så.

Men efter skolan gick jag ner på stan en sväng och hittade en till klänning! Var bara tvungen att köpa den, även om ångesten kröp längst ryggraden på mig. Får inte.. kan inte.. har inte råd egentligen... Men köpt blev den, och direkt efter fick jag ringa ett ångestsamtal till min love för att inte må för dåligt över mitt överkonsumerande.

På tal om love ska vi mysa sen och jag längtar tills dess. Av två anledningar: Den första är för att han är bäst och den andra är för att vi hade en heldag i onsdags, där vi gick i möbelaffärer och sen bakade massor med bullar som vi ska äta idag:) Åt ett helt gäng i onsdags, men frös in en del också som jag vill äta idag! Kan bara inte med att äta upp alla bullar innan love kommer :p

Nu ska jag försöka få tag i min bästa vän på jorden.. bara pratat med henne i tre omgångar idag, men det hjälps inte för vill höra hennes härliga stämma:)

trevlig helg!


Utekväll, planering av midsommar... Åhus :s

Igår var vi på Locatelli, jag, K, M och M. Vi drack Rosé, det är ett måste på försommaren! Ja, hela sommaren... Jag höll mig dock till vitt, Båstad satte sina spår för mig när det kommer till Rosé. Vi hade riktigt trevligt, och det är så kul att umgås då det inte blir lika ofta sen M har satsat på karriären framför Avenyn :p

Efter några glas började snacket om sommaren som väntar.. Båstad är redan klart på planeringslistan, men innan dess kommer midsommar. Jag och K tog huvudlöst intiativet till att återuppleva förra midsommar, men denna gång med ännu fler människor bjudna än i våras då festen ägde rum i Lysekil, i mitt barndomshem. Alltså, vi skickade ut inbjudning sms till ca 40 pers igår :s Förra året var vi ca 35, men då var min brors vänner med också... De lägger beslag på huset varje midsommar och har gjort så de senaste 5 åren. Men nu ska tydligen mina och K -s 40 vänner få plats me! Hur fasen ska det här gå till?? Förra året var det lugnt då vädergudarna stod på vår sida och vi kunde vara ute i trädgården, men kommer solen skina över oss i år med? Kanske borde man höja ett varningens finger över att messa ut inbjudningar i onyktert tillstånd!

Vad som också kom på tal är vansinnighets ideén om Åhus! K har tillsammans med C planerat för att dra ihop ett lag och åka ner på beach-handboll tuneringen. Det låter väl kul, om det inte var för att jag aldrig hållt i en handboll, och än mindre spelat! Kommer ju göra mig till totalt åtlöje under denna turnering. Och vad som är ännu värre är att jag kommer få skit för varenda misstag som begås där ute på planen!
Det befinner sig nämligen på detta vis att K och C lockar med att det ska vara en supa/oseriös/skit samma turnering, men jag känner dom här tjejerna och deras vinstlystnad. I samma stund som matchen sätts igång blir deras ögon röda, de frustar och i hjärnan hägrar bara ett ord - VINNA!! Jag vet detta, då jag blivit hackyckling på volleybollplanen ett antal gånger! Själv vill jag bara känna känslan av ett lag, gemenskapen, det gemensamma målet, acceptansen. Men det är skitsnack hos mina kära vänner, de vill se VINST.

Ska försöka förhandla till mig en plats som "waterboy"... det är enda stället som som jag passar in på i sammanhang som innefattar boll. Igår hörde jag hur K pratade med M och sen C över telefonen om 80-tals tema. Vi ska ha stringbodys och spela "Call on me" låten under våra uppvärmningar. Jag tänkte att jag kunde utöka mitt ansvarsområde utanför vattenregionen till att också var den som hjälper till med att tuppera hår och kanske hålla i lite aerobics inspirerade uppvärminingar...

Ja fortsättning följer.... men min poäng är att jag inte under några omständigheter går på snacket om att "vi kommer inte bli arga på dig.. det är en oseriös turnering" snacket!

Puss på er brudar, love you ;)

RSS 2.0