Påsk!

Jag tjuvar lite bilder från min underbara vän S som bloggar på vilahamn.blogspot.com
Underbara påsk! Den här påskhelgen kommer jag aldrig att glömma. Vi har haft det så mysigt, fint väder, härliga vänner, god mat, grill, goda drinkar, shopping. Säg det som helgen inte haft! Nu ska jag avsluta annandag påsk tillsammans med min kille och en härlig middag som han fixat.
Kram!

På lådan..

För några dar sedan hamnade inbjudningskorten på lådan :) Några finns kvar i bokhyllan men ska delas ut snarast. Så här blev dem! Jag ska lägga upp fler bilder en annan dag. Imorn åker vi till Åre!

Perfect day!

En underbar dag i vårsolen. jag och Bosse passade filten och höll soligaste platsen..
Sen dök världens bästa grabbar upp med godsaker!
Njuter av livet!! Ikväll är det kalas som gäller. Ny silverfärgad kavaj fick följa med hem och den får vara med på party sen :) Är jag duktig så kommer det en bild och uppdatering.

Vackra brudar..

Jag älskar den enkelt klädda bruden.. Men det får inte bli tråkigt, absolut inte! Men klänningen får inte ta bort tjejen och håret får inte vara för stort så man missar hennes ögon och leende.. Mina tankar om ett gäng brudar:
Portia de Rossis klänning tilltalade mig i samma stund som jag såg bilden för några år sen.. Hennes rygg! Wow! Inte den mest enkla klänning, inte tidlös heller - men hollywood!
Jag älskar Jennifers hår! Hon är som socker..
Emmas klänning är så fin och det är underbart att hon väljer att ha "floor" i håret. Hon känns så lyxig!
Jag tycker verkligen om att se på Amanda Schulman som brud. Hon är supervacker. En enkel klänning med underbert fall, hår och make som framhäver henne. Allt annat än tråkig utan bara vackert och det passar ett bröllop som äger rum på Gotland.
Det är verkligen som Carrie säger i SATC-filmen. Klänningen höjer insatsen, välj inte en klänning som inte passar sammanhanget. Ska du ha en klänning som är maxad så får du se till att vara på ett slott, ha 250 gäster, röd matta, 5 rätter och tonvis med blomsterarragemange. Jag tycker det ser dumt ut att sitta i en klubblokal med pokaler från förra årets fotbollsturneringar i en Vera Wang. Om det inte är en sober V-W.. Jag har valt en klänning från Pronovias som anses vara känt spanskt designmärke för brudklänningar. Men jag har inte fläskat på med deras värsta ;)
Sen är väl regel nr 1, känn dig fin och vacker. Klä upp dig -Inte ut dig!

Bröllop 2011 top trends!

1Vintage touches

2Eco-friendly weddings

3Modern choices

4DIY weddings

5Social media influence

Varför frossar jag inte mer i bröllop här på bloggen! Jag borde kunna fylla hundratals inlägg med allt från utseende på inbjudningskort till dukning, skor, underkläder osv. Men kanske beror det på att jag är ganska bestämd i vad jag vill ha och inte vill ha. Och sen är hemlighetsfaktorn en stor anledning! Jag vill inte att min älskling ska ha för god koll på hur jag kommer att se ut. Inte för att han hänger här på bloggen.. men han kan ju ramla in. Igår spenderade jag och mamma två timmar i en bröllopsbutik i Grebbestad. Jag hittade associarer och blev ännu mer bestämd i hur jag ska se ut. Men vilken längtan som strömmade igenom mig. Vilken overklig känsla det är att stå där och njuta av att få gifta sig med sin älskling på jorden:)
Om en vecka ska jag tillsammans med min värdinnor/toastmadames/weddingplaners göra klart inbjudningskorten. Jag ska fota och lägga upp.. Men samma igen -hemlighetsfaktorn. Det ska ju bli en överraskning för gästerna och de ska inte se korten här på bloggen först. Jag har iallafall hittat en lista om trender 2011 och det känns som om vi har hittat rätt med en del grejer som gäller vårt bröllop 2011. Vi har vintage-känsla, eco-friendly hmm.. vi ska vara på landet, räcker det? Modern choices, absolut att det blir! DIY -do it yourself, det kommer vi att göra! Allt från inbjudningskort, till dekoration, till mat osv. Social media influence -där får vi läxa! Det har vi inte lyckats med, och framförallt inte uppdatering på bloggen.

RSS 2.0