Ny klänning och drinkar på Locatelli väntar !

Idag blev det en snabbvisit i skolan för att sedan luncha och shoppa med K. Har varit en riktigt bra dag hittills:) Där vi åt buffe på pour bone, mums! och sen köpte klänningar... Jag 2 stycken och K en jättefin. De har vi på oss nu när vi ska och dricka drinkar på Locatelli och Lounge med våra underbara stora systrar ;) Kanske blir det bara en av dem, men vi hoppas på att Kar följer med också:P

E så himla nöjd med min ena klänning, den är apricos och jättehärlig.. fick komplimanger på spårvagnen och det blir man alltid glad av ;) Snälla människor är bäst:)

Nej, in i badrummet nu och volyma håret lite innan vi ska iväg! 

ciao... 

Blommor,pussar och klassfest

Oj oj så mysigt det va att få hem min härliga:) Lagat god mat och pussats... mmm.

Och så har jag kommit fram till att anstränga mig för att så ofta jag bara kan ha blommor på mitt köksbord, det gör allt så mycket vackrare! Köpte en bukett vita Gerbera igår och det ser så fint ut på bordet när solen lyser in över dem. Jag är inte ensam med denna strävan, K ska göra likaså. Under den tiden vi bodde ihop köpte vi ofta en bukett tulpaner på fredagarna och hade på vårt köksbord. Det gjorde det extra mysigt att gå upp och äta lång frukost på Lördag och Söndag morgonen. Nu ska vi återinta den vardagstraditionen!

Ikväll ska jag på klassfest, äter ju fortfarande penicillin så får ta det hyfsat lugnt. Men ska springa ner till systemet för att få med mej något gott att dricka. Hoppas inte det slår helt fel bara:S Dags att göra mig fin för kvällen nu.. Hoppas på en och annan god drink ;)

Tillbaka i Göteborg

Vaknade i morse med världens smärta i örat när jag svalde.. kunde inte urskilja var det var men efter 45 min väntan på akutmottagningen i Lysekil fick jag beskedet halsfluss!! Fy... vill absolut inte vara sjuk :( Men fått penicillin och ätit massa värktabletter så känns okey nu..

Men vad kan inte vara bättre när man e småsjuk och känner sig låg än ett hemmakvälls SPA? Det är i allafall vad jag har ägnat mig åt :P Tagit ett långt  aleo vera bad, gjort hårinpackning, lagt min härliga ansiktsmask från Dior (den är såå skön), filat fötterna... Sen smörjt in mig och målat naglarna, både fötter och händer men efter att ha smörjt in nagelbanden i nagelolja. Rosa färg blev det på nagelacket :) Så nu känner jag mig ren, mjuk och fin ;)

Gäller bara att forsätta kvällen i den goda andan, förut njöt jag med en kopp varm choklad, nu har jag popcorn och oliver att frossa i... Tv-kväll och sen myyyyys i massor när världens härligaste kommer hit :)

So long sweethearts!

Sommarbilder från lysekil




Lysekil

E där jag befinner mig nu! Grymt nice... Tänkte blogga lite medans jag laddar ner msn på den här datorn. Love har försökt förklara hur man gör men jag och datorer är inte riktigt kompisar med varandra... så vi får se hur det går :S Hoppas på det bästa bara:) Så jag kan snacka lite med världens gulligaste ikväll.

Vad som är bland det bästa med att åka hem till sitt föräldrahem är alla saker man kan hitta och lägga beslag på! Som liten hade jag en mycket moderiktig mamma, alltid stilettklackar och pennkjolar. Det är iallafall så jag minns:P Men hon har också en fantastisk förmåga att slänga allt som hon inte anser vara "något att ha" längre, till mitt förtret ett antal gånger. Men nu hade jag tur! Som ni vet har jag letat efter en ny väska, har verkligen letat med ljus och lykta! Jag och K sprang på en fantastisk fin på Twist&Tango, men den hade givetvis blivit såld då jag var där härom dagen:( Blev inte lika förtvivlad som när väskan med fransarna blivit såld... men hade endå tänkt en del på Twist&Tango väskan så det kändes tråkigt. Nåväl, jag hittade två väskor hemma som är toppen! Den perfekta vintage känslan som jag ville ha på min väska. Och nu fick jag inte bara en utan två! Den ena är perfekt för alla tillfällen, och den andra är lite mindre, så liten så det får plats en mobil, pengar, visakort å läppglans;) Alltså helt perfekt för utekvällar!

Nu har jag fått igång msn här :) Shit va duktig jag e ;) Imorgon ska jag mysa me släkten och gosa med mitt lilla kusinbarn.

(Ikväll ska jag anstränga mig mega för att få stanna hemma! Om nu L ställer upp på det:S Havsbadet får vänta med min entre tills i sommar ;)

Hej svej...

Barnvaktsfredag..

Sitter barnvakt ikväll igen... Och har ont i magen nu av alla chips och godisar som jag tryckt i mig tillsammans me barnen :P Men måste berätta det gulligaste som minstingen sa då vi skulle borsta tänderna på honom förut:

S som är 5 år ramlade ner för badkarskanten och säger:

- Oj, det var farligt..

Jag svarar lite "klatchigt":

- Ja, livet är farligt... det är verkligen ingen dans på rosor.

S svarar mej:

- Jo, man får faktiskt dansa om man vill!

Barn är ju bara bäst på att säga rätta sakerna vid de rätta tillfällena! Tycker det är underbart :)

Bebisarna!

Glömde ju! Hade pratat med er om utgång imorn... Men lutar ju som sagt att jag åker till Lysekil imorgon, så...- Don´t be mad!

Puss på er ;)

Helg igen :)

Så skönt med helg, hoppas bara det blir fint väder också! Jag åker nog till Lysekil imorgon, mysa lite... Men sen fanns det dom som ville att vi skulle till Havsbadet, ja L ville det :P Hmm... vem vet hur det blir med det. Hade tänkt att låta bli och festa den här helgen.

Har sysslesatt mig från igår kväll och nu på morgonen med att läsa S-L Liedman "från Platon till kommunismens fall". Ingen skönläsning direkt men nog så intressant... Lite kött på benen i samhällsdebatter kommer den nog att bidra med ;) Gör allt för att slippa läsa min egentliga kurslitteratur märker jag! Kanske kan ägna några timmar åt den då jag är i Lysekil imorn... eller? jaja...

Nu ska jag göra mig iordning för att sen gå på stan med världens snyggaste och goaste K!


Heej hej!


en Ha en härlig resa hälsning:)

Fick precis några ord med min underbara bror innan han åker till Los Angeles imorgon.. han ska först till Hollywood och sen vidare runt i USA. Är riktigt avundsjuk... men fick också en klump i magen då jag skulle säga hej då. Tänk om det händer min älsklingsbrosa något... då vet jag inte vad jag gör. Nä fy, måste släppa den tanken nu och tänka att i juni ses vi igen! Han lovade att messa mig lite, men vet samtidigt hur han är med sånt... Blir glad om jag så får ett sms.

Saknar mitt hjärta så mycket idag... om bara söndag kunde komma snart. Nä nu får jag gå ner och kolla om barnen somnat :P

ciao...

Shopping :P

Hitta på något kul.. vad kan då var bättre än att shoppa? Och det är precis vad jag gjort idag! Himla massa fina grejer.. såå nöjd! Med mig hem i påsar fick jag

Cardigan, vit.... dömysig
Tajts
Svart klänning, trikå HM
Rosa klänning, "tennisklänning"
Pumps, jättehöga, läckra metallic

Får bli metallic på pumpsen istället för bruna som jag tänkt. Känns inte helt fel då jag inte har ngt av metallic och man endå bör ha det den här våren :P Letade som en galning efter väska, kollade på en hel del.. Mango hade en fin, men inte sån som jag tänkt mig så gav upp. Klänningarna är riktigt shyssta att ha både till vardags/stranden/grillkvällar. Och som sagt cardigan är bara jättemysig och känns lite lyxig :)

Nu ska jag äta, slappa lite i soffan och sen är det dags att vara barnvakt....

Hej så länge!

Mulen torsdag..

Men ingen ide att sura för det ;) Har betalt räkningar så här på morgonen och insett att jag inte alls har någon stark budget att shoppa för! Det är någonting att sura över :( Men men.. Har fått tag i dom där bikinitrosorna iallafall, de som skulle matcha min nya överdel :p Hittade ett par marinblå, och de funkar ihop med mina andra överdelar också, både den röda och den blårandiga, så där fixade jag det fint ;) Får se nu bara hur jag ska göra med de andra grjerna. Får bli shopping på HM och andra prisvänliga affärer för råd till utsvävningar finns inte. Får bli att stirkt hålla sig till mina måsten också.. vet ju hur illa det kan gå :S

Ikväll ska jag vara aktiv barnpassare, vilket jag är emellanåt.. bra sätt att dryga ut kassan på! Men nu på dan skulle jag vilja hitta på något riktigt kul, med vad för kul finns att hitta på en mulen torsdag? Dags att plocka fram mobilen och ringa runt lite.. vem vet blir nog kanske en shoppingtur med S :P

Delar med mig av lite bikiniminnen för att fokusera tankarna på vad som komma skall :)


Seeee yah!


Längtar tills Söndag...

Soligt, härligt men har inte varit ute mer än en promenad till Ica med love för att köpa mat. Jobbigt för han har bara varit hemma några få dar innan han ska iväg igen. Jag är urlöjlig nu.. vet det, men längtar till Söndag då han kommer hem igen. Inatt ramla han in full som en kastrull;) i lägenheten men är lika söt för det. Massa pussande hela dagen, men nu gick han precis. Miss him...

Ska ta ett tag i lägenheten strax så som diska -matlagning ger mycket disk! (kanske därför jag lagar mat så sällan :S) Och bädda sängen... sen ska jag till K och det ska bli så myyys det :) Skönt att komma ut i sköna vädret lite till innan kvällen kommer. Hoppas på lite roligheter under resten utav veckan så den går fort :)

Hej på ett tag :P

Med risk för att bli politisk men med blicken mot framtiden!

Moore till attack mot Sverige

Kritiserar svensk vård ? och regeringen
.
Michael Moore lutar sig fram och tittar mig i ögonen.
  

?Sicko? har svensk premiär den 5 oktober.
Foto: AP

Moore i bråk med rättvisan ? igen

Undersöks av USA:s finansdepartement Tog sjuklingar till Kuba för vård.

   ? Vad håller ni på med i Sverige? Förstör sjukvården? Ni var ju det ledande landet i världen.
  Mmm, men . . .
  ? Ni var en ledstjärna. Det var ni som uppfann social välfärd. Den här nya regeringen ni har håller på att förstöra den.
  Ja, alltså ?
  ? Vill ni verkligen bli som vi amerikaner? Göra hälsa till något företag ska tjäna pengar på?
  Nja, nu är det ju inte . . .
  ? ?Sicko? är inte bara en film om att det amerikanska sjukvårdssystemet är dåligt. Den är relevant för människor i andra länder också, i synnerhet ni som haft det så bra. Svenskar, engelsmän, fransmän ? ni blir varnade. Försök inte amerikanisera vården. Förstår du? säger Michael Moore.
  Jo, Michael, vi förstår.

Söndagspromenad!

Tillbaka i Göteborg efter blixtvisit på kusten igår... härlig promenad och en otroligt massa god mat innebar den vistelsen. Idag kommer världens goaste hem, och längtar tills att få pussa på honom ikväll:) Men först ska jag och K umgås, vi ska till Skatås om en stund för en härlig promenad. Om nu K dyker upp någon gång?? Hon är ju inte den snabbaste på jorden direkt! Finns det nån mer än hon där ute som behöver 30 minuter på sig för att äta en tallrik havregrynsgröt till frulle? 

Vill så gärna shoppa nu, men har i ärlighetens namn inte hittat något som jag bara "måste ha". Finns väl en del okey grejer så som ballongkjol på Twist&Tango, en klänning på Fiorucci...  Men som sagt inga måsten. Tänkte iallafall försöka fylla min garderob med lite schyssta hoods och munkjackor inför sommaren, de är perfekta att ha på kvällarna. Eller om man vill ha lite extravärme då man åker snabb båt ;) Svea har ett gäng riktigt fina, addidas och puma likaså... så får nog investera i det:P

Finns några saker som jag bara måste ha innan sommaren, och hoppas på att hitta det i affärerna inom kort! Frågar mig ibland : Varför bor jag inte i Stockholm när utbudet där är så mycket större?? (antagligen för västkusten ligger mig absolut närmast hjärtat, men endå!)

Vad jag vill hitta i affärerna innan sommaren:

Ny väska, av den mindre sorten! (Ååå att underbara väskan jag hittade blev såld innan jag hann blinka!)
Klänning, i sådan modell och utseende att man kan ha den både på utekvällar och fika på stan.
Skor, Höga klackar... brunt skinn.
2 st blusar, söta, ljusa och kanske lite spets eller annat på. Ska funka till jeans och cityshorts.
Bikinitrosa, som ska matcha min nya rosa överdel :P

Med kläder gäller bara en regel: Det ska kännas som om dom är gjorda för just dig!   



Ledig!!

Fri från tentaskrivande! Jippi! Fick precis bekräftelse från universitetet att tentan kommit fram :P skööönt...

Nu ska jag bara njuta av ledigheten! Har varit duktig ett par timmar i hemmet... hunnit med byte av gardiner i köket, källsorterat och damsugit. Nu ska jag in till stan och träffa K, vi ska gå igenom så många affärer vi bara kan tills dom stänger och sen fika.. ja eller kanske ett glas vin :P

Ha en härlig helg, imorn åker jag till kusten igen!

ciao

:)

Vaknade till sol och världens gulligaste sms... saknar sötisen i massor nu! Men en så här bra start på dagen fick mig att sätta mig ner vid datorn direkt för att bli klar med tentan och sen bara kunna njuta vidare:)


Me and my best friend :)







I VÅTT OCH TORRT !

Torsdags mys me godingar

Igår blev bra, riktigt bra :) 5 liter vin gick åt... hjälp! Det märktes på både S och M! S kom inte med ut, den stackarn som ska stå för middagen ikväll. Och M hade haft en trevlig stund på BVLD toaletter... Om några timmar ska vi hem till S och äta massa gott, jag längtar. Har suttit några timmar med tentan, men att skriva om Wienkongressen och politiska ideologier så här dagen efter är inte att rekommendera. Trodde jag skulle bli belönad för att jag var hemma i hyfsad tid och hoppa över det sista vinglaset men nope...

Dags att återgå till 1800-talet... ciao!

Från festen sist hos M

Om vi nu hamnar hos M ikväll så måste vi ha lite "flashbacks" från sist :) Hoppas på nya härliga bilder ikväll!



ÅÅÅaaahh

Klar med första frågan på tentan, vilken pers! Men den är som sagt klar nu :) Jag visste att det där messet från M skulle resultera i någonting farligt :P Tydligen har hon 10 liter vin hemma och både hon och K är helt inställda på utgång. Jag ska bidra med mitt sällskap men inte med mer än så. Kan inte gå ut idag! Får inte gå ut idag! Ska inte gå ut idag! Men av gammal erfarenhet vet jag att kvällarna blir som värst i tentatider.. :P Händer något med en efter ett glas vin, det är som om ångesten släpper och man helt glömmer bort kraven som kommer infinna sig med morgondagen. Man ser det som världens mest enkla grej att skriva tenta på bakfyllan, man intalar till och med sig själv att ens tidigare resultat varit som bäst då man presterat dem på bakfyllan. Om man nu överhuvudtaget ska bli bakfull? Man har givetvis en övertro till sig själv och sin förmåga... aldrig har väl jag blivit bakfull på 1,2,3,4 glas vin?
Dags att hoppa i duschen nu.. men först ska jag äta upp resterna av blåbärspajen :) mumma mumma...:P Sen ses vi på M-s balkong!

Tenta och Tvätta

Mysigt igår :) Blåbärspaj, mums :P

Kom till lägenheten för en halvtimma sen, sov i hans säng inatt... Och vad väntar den här dagen, jo ett tvättberg och en ej färdigskriven tenta. Bara att ta tag i de båda för börjar känna mig riktigt tjatig nu i mitt ältande om tentan. Men det är faktiskt så här studentlivet ser ut på riktigt. Man har veckor av roande sysslesättning för att sedan bli frihetsberövad i tentatider. Ska bli riktigt skönt med sommar snart!

Vad som också följer tentaskrivande som ett brev på posten är fixeringen av mat. Man funderar på när man ska äta, vad man ska äta, om man är hungrig eller bara sugen, kaffe eller te, saft eller vatten... ja det mesta som berör mat. Man springer mellan datorn och kylskåpet som tävlar om ens uppmärksamhet. Åt frulle för 20 min sen, och har redan varit i köket två gånger för att fundera över vad det ska bli för lunch. Hur kommer det sig att man blir så primitiv?

Dags att dra ut sladden till nätet nu om jag ska komma någon vart idag, har redan bestämt med K att vi ska ses sen så vill bli färdig! Eller iallafall känna mig riktigt nöjd över dagens insatts.. Så ciao!!

(ps. fick precis mess av M om utgång ikväll.... Nivå :P låter farligt)


Då så...

Var man hemma igen... Kom precis lagom in i lägenheten tills en störtskur slog mot min fönsteruta. Skönt att slippa bli blöt! Föreläsningen var sådär, men sällskapet var bra :) Blir ingen klassfest imorn den är flyttad till nästa vecka och det är jag glad för! Hade varit tufft att skriva tenta på bakfyllan :P Längtar lite tills på torsdag för då har S bjudit mig, K och M på tjejmiddag. Räknar med god mat och god dricka ;) Till skillnad från min torftiga matvardag som oftast består av pasta, smör, knäcke och en hel del smothies...

En annan sak jag också längtar till är kvällen för då ska jag mysa i massor :) Kanske hinner jag vara lite duktig och skriva på min tenta några rader innan dess.. Ja, vi får se för nu är det soffan och Tv-n som gäller ett par timmar framöver.  

(Ps. till er som klagat på min Tv, så vill jag bara meddela att min Mammi ger mig hennes. Så nu har jag snart en STOR Tv... hihi ;)

Pluggit värre...

Kan det tänkas att jag CUT har börjat skriva min tenta! Med lite push från någon som är väldigt bra tog jag fram böckerna och började så smått igår:P Hoppade över första lektionerna idag på morgonen men ska på föreläsning efter lunch. Är väldigt nöjd över att jag börjat allafall, för det är i starten jag är som trööögast.... Men hur ska jag klara mig nu när han som e så väldigt bra ska åka bort:( Kommer jag fortsätta min goda anda och få klart den här tentan? Jo.. det kommer jag nog, för innerst inne älskar jag att lära mig nya saker, och fördjupa gamla kunskaper. Är väl bara det att nästan 16 år i skolan sätter sina spår...

Dags att fixa håret, slänga på sig lite härliga kläder och gå till skolan nu. Träffa min härliga klass som jag tycker så himla mycket om:) Ska försöka hinna med en lunch tillsammans med dom innan föreläsningen börjar 13.15 "Kulturens omvandling under tidigmodern tid" är namnet på dagens föreläsning. Tror att kulturhistoria kommer vara min grej, inte för att ekonomisk och politisk historia inte har intressanta bitar. Men de är så hårt sammanflätade, de lämnar inte alltid så mycket utrymme som jag skulle vilja...

Idag blir det svintajta jeans och vit topp... Om inte den ligger i tvätten :S Höööga stövlar, härliga smycken, röda naglar och välvolymat hår ;)

Se yah!

En bild av M från i Lördags....

image20

Två söta hjärtan...

image19

Vem skulle inte...

Vilja få ha en dag med Carries garderob, romantiska klänningar, vackra kolörer, vågade kreationer men aldrig för mycket. Bara coolt, bara lämpligt, bara såå snyggt. Serien startade för nästan ett decenium sen men hon är så tidlös, finns ingenting som inte skulle funka idag 2007. Sex and the City är serien som fick tjejer och kvinnor världen över att vakna, i min umgängeskrets är den en livsstil. Finns ingen serie man kan känna igen sig så i, den är tillspetasad men verklighetstrogen.

Många timmar har spenderats framför Tv-n med de fyra tjejerna som sällskap. En av mina vänner levde med boxen i 36 timmar i sträck efter en jobbig separation. Den fick tårarna att lugna sig, den fick sorgen att kännas mindre plågsam, den fick henne stundtals att kunna se framtiden och inte bara det förflutna.

Vem skulle inte vilja ha 36 nya timmar med inspiration från "The Big Apple"... När kommer den nya serien som slår undan fötterna på oss och gör oss bänkade i Tv-soffan. Kommer den någonsin igen? Eller är SATC den mest ultimata serie som någonsin spelats in? Vem kan konkurrera med kläderna, livsstilen, vänskapen, relationerna, miljön och humorn? Vem skulle....

Drömmen!



Garderoben jag skulle göra allt för!
Hon är ju bara så underbar också... :)

Att det ska vara så svårt!

Inget bra på Tv-n alls, finns ingen möjlighet till att kunna sova då de bygger utanför med buller och bång! Finns ingen att ringa som inte är upptagen... Att det då ska vara sååå svårt att sätta sig ner och plugga?? Jag har en tenta som ska vara klar på fredag, om politiska ideologiers framväxter under 1800-talet och "Kalla kriget". Så det är en del att bita i, men jag kommer mig inte för att vare sig läsa eller skriva. Tur är att läraren satt stopp vid 8 st A4, det går ju att få ihop på ett par dar. Men när motivationen tryter!! Vad ska jag göra? Tips? Någon?

Är inte bara lite trött efter helgen heller, snarare sjukligt. På Lördag dag var jag i Kungälv hela dagen för att bli fottad, M är en grym fotograf! Har sånna potential och växer för varje nytt åtagande! Så roligt att vara en del i hennes intresse, verkligen! Även om man känner sig riktigt löjlig stundtals i sitt poserande på Kungälvs berg, träd, trappor, murar, ängar, vattendrag och utkiksplatser. 250 bilder blev resultatet och riktigt fina bilder! Så tack för en mysig och rolig dag gumman, vi har ju redan bokat ett nästa tillfälle med annat tema :)

Men som sagt det tar på krafterna att stå framför kameran en dag och när jag kom tillbaka till Göteborg var jag helt slut. Inte blev det bättre då jag skulle ta mig till K och i stort sett hela stan hade omdirigerad kollektivtrafik! Tog nästan 1h att komma fram vilket inte påverkade humöret i rätt riktning... Men lite kvalitetstid med världens goaste tjej och allt började se så mycket ljusare ut :)

Bebisarna anlände, och ni fick på bloggen ta del av lite "direkt från festen"... :P Så himla bra kväll det blev!!

Men klockan var bortåt 05.30 innan jag och tokfulla sällskapet var hemma. Vilken han fick känna av då det var dags att gå upp! Till en början mådde jag okey, men i takt med att klockan blev mer gjorde min gårdagskväll sig påmind...:P

Mysig dag var det igår iallafall, himla mysig:) Trots vi var tokbakis var det bara så härligt att ha han brevid mig och kunna pussa på ;)

Men trött är jag fortfarande... och då ångesten över tentan växer blir tiden knappare att göra färdigt den. Skulle funnits en motivations tablett, jag hade varit storkonsument vid det här lagret!

Vad gör vi??

Jo... vi partar! grymt grymt..me bebistjejerna :) men schlager.. vad e det?? tror vi hoppar det va ;) Tänkte lägga upp lite bilder, men insåg snabbt att de var förfärliga..... ;) förutom på sötisarna. Kan beskriva kvällen dock !    :

Kvällens outfit: Vit klänning....
Frisyr: Snebena...
Make: Skuggor...
Skor: Stövlar...
Sällskap: Bebisar...
Dricka: Dagens...

Käk: Chips
Tv: Schlager
Samtalsämne: Skvaller ;)
Färg: Vit
Tanke: Hemligt...
Tema: Fest
Personlighet: Ola Salo
Yrke: Lärare
Godaste: Polly.......:)
Musik: Pierres :P
Pratas om just nu: Kärlek


Se yah!


Hot hot hot

Hot hot hot

Helg...och layout byte

Vet att jag inte är någon rosa tjej, påpekade det starkt i början av min blogg. Men behöver ett mer vårigt/sommrigt uteseende på min blogg. Nått lite lättare ;) Och då fick det bli det här utseendet! Men nog om det...

Jag har tänkt på en sak... det var längesen jag berättade om någon rolig episod. Är det till någons besvikelse? Iallafall lite till min egna.. funderade på att berätta om när jag och K skulle ta oss från Cuba till Brasilien men kom mig inte för. Sen tänkte jag berätta om en helg i Göteborg som kan liknas med Aiga Napa men kom mig inte för att göra det heller. Eller då vi var i Sälen hade bastukvällar, ovänskap och tävlingar som gick fööör långt! Men mina fingrar styr mig inte dit, de låter mig inte skriva om det. De säger stopp och belägg.. men förhoppningsvis tids nog slutar de strejka och väljer att åter berätta anekdoter och historier. För det är faktiskt det som är roligast att skriva :)

Men kommer idag att dela med mig av 6 gyllene regler för att få en kille på fall.. Skrev dem för ett par år sen men vill också poängtera att detta inte är något jag använder mig av! men vet att de fungerar;) Så med glimten i ögat ger jag här reglerna alla tjejer lär kunna som ett rinnande vatten:P

1. Hör av dig först efter att han har hört av sig 3 ggr i rad till dig.
2. Var upptagen varannan gång han frågar om ni ska ses.
3.Fråga aldrig om vad han vill med "oss"
4.Gör slut/ Säg att du är osäker på vad du känner efter ni träffats ca 4-6 veckor. (Efter det är han fast!) 
5. Le alltid, var alltid glad. Du har nämligen världens mest bekymmerslösa liv!
6.Då ni ses ska du alltid vara gullig och han ska aldrig känna sig osäker på dig då. Däremot när ni är ifrån varandra ska du få honom att känna sig osäker... Han kommer vilja vara i ditt sällskap jämt!

Detta kan även testas vice versa.. finns nog en och annan tjej som kan trilla dit på sånt här spel... Men tänk på att spela aldrig spel med dom som ligger varmast om hjärtat. Och vilseleda är ingen fin egenskap! Nog om moraltjafs, ut och testa! Och ge gärna kommentarer på hur det gick på min blogg ;)


Go helg!

Sevärt!

Såg en ofantligt bra film idag! En matiné från 50-talet om jag inte missminner mig -"klasskamrater" var namnet. Det är mitt sevärda tips, humorn var slående och den var verkligen före sin tid i uttryck om värderingar. Måste göra ett försök till att få tag i den så jag kan se den igen. Blir nog att höra av sig till SVT....

Måndag måndag..

Nu var helgen över.. en hel vecka tills man är ledig igen:( Det blev bara massa mys när jag kom tillbaka till Göteborg. Jag och min speciella lagade supergod pizza! Lovar att den slår det mesta.. mums. Sen har det slappats framför tv-n och pussats i massor ;) mmm...
Tvingade i och för sig ut speciell på en promenad igår kväll, fick sån ångest av allt soffliggande och matlagning att jag var bara tvungen att röra på mig. Men när vi kom hem efter 1h promme valde vi att baka en kladdkaka klockan 21.30 på kvällen:P Så vet i "katten" om den där promenaden hjälpte... haha

Gulligaste orden från speciell: " Michael Jaksson är bäst i hela världen, näst efter dig..."  ;)

Västkusten...

Då man är en äkta kustbo borde man vid det här lagret ha lärt sig att kusten inte är att lita på! Men man blir lätt nostalgisk och tror att vädret alltid består av sol och varma vindar... Men icke :( Dock befinner jag mig i Grebbestad nu och det kan ju inte jämföras med Lysekil, för där skiner alltid solen ;)

Ska tillbaka till Göteborg om 1h, och får se vad det blir av kvällen. Fick ett samtal inatt som hävdade att jag var bokad från mitt anländande och resterande tid av helgen. Men han var snällare på den punkten för en stund sen då jag pratade med honom i nycktert tillstånd:P Inte för att jag har något emot att vara uppbokad av världens gulligaste:)

Tjejerna har hört av sig i omgångar under dagen, och kanske styr vi upp något. -Som inte inkluderar alkohol tack! är väl en utopi att det skulle inträffa, eller snarare dystopi. Beror väl på vilken värld man vill leva i;)

Nu är det iallafall dags att förbereda hemfärd!


Sååå sant!

C det stämmer ;) Inget slår våra bakisdagar, så måste korrigera mig där! Miss those days...

sweet...

sweet...

Så nice...

Det blev en grymt bra valborg! Riktigt trevligt hos M, och läget på lägenheten kan inte vara bättre då man på 5 snabba ska till Park. Sen är boalkongen inte heller fel.. tydligen kan den användas till mer än bara röka på (vilket jag inte gör vill jag tillägga!) men den är riktigt bra att dricka gott på, äta gott på och allt annat:) Somliga hittade även fler användningsområden för en balkong, men det förblir preskiberat;) Tack M för din gästvänlighet, tror jag kan tala för oss alla!

Åter tack till vakternapå park, jag och K slapp de förskräckliga köerna.. like you a lot!!

Men det blev en riktigt riktigt sen natt, Jag och K sprang in i ett oväntat besök på Mcdonalds. We loove you! Fast lite kritik t T som var alltför uppe i att få napp:P Men stor eloge till E som kommit sig ut för första gången på mycket mycket länge.. verkar livsfarligt det där med samboskap, haha! Och M, dig blir vi alltid lyckliga av att se, du vet vad vi sagt -vi fixar snart modellkontrakt till dig...:P

Måste också säga att gårdagen var det mysigaste, P lagade riktigt god mat till oss.. och sen handlade vi massa skräp att svulla i medans vi såg på "Tjocka tjocka koooorrven" ett antal gånger :) Det va bakisdag av bästa slag:P

RSS 2.0