Saturday afternoon..

Då har Lördag dag sprungit förbi, vi har varit ute och gått, köpt tuggben och annat gott till Bosse, sen fick jag mina skor ;) jippi! Och nu ska vi slappa i 20 minuter för att sen fixa oss inför kvällens 25 års firande :) En liten bild som älsklingen tog på mig, sen ser ni mina skor och vad skorna gör för längden i en jeanskjol och vitt linne. (Finns det någon som längtar till sommaren tro?)


Sista helgen i januari!

Idag blev en snabbvisit till jobbet, en vistelse som varade 5½ h. Verkar alltid vara så att när man ska göra någonting snabbt så fastnar man i allt annat. Tur är att jag har en sån härlig arbetsplats att det berör mig inte värst mycket :) I eftermiddag tog jag Bosse på en promenad in till stan (skulle vi aldrig gjort), men jag var tvungen att köpa nya borstar till puder och rouge efter Bosse har kalasat på min gamla. Men man ramlar ju alltid in i lite andra affärer än där man tänkt och idag blev det Topshop, där jag blev Besatt av ett par skor! De är fantastiska! Tokhöga klackar, lite rå känsla, skinn, spänne, peeptoe...
Allt var perfekt! Benen blir långa som en kalvs, och möjligheten att variera skorna till kläder är oändliga! Men hur motiverar jag för H att jag måste köpa ett par till skor den här månaden? När vår ekonomi inte är återhämtad, och han inte kommer inse att jag faktiskt är i behov av ett par sånna här klackar? Hur? Jag får tänka ut något... de ligger och väntar på mig till klockan 17:00 imorn, sen är de fria att köpas av vem som helst.



Gick inte att få fram bild på skorna men på min bleka, grubblande nuna... Lite sol snart? jag ser ju blå ut.... ;)

Kväll på pasta etc.

Först drack vi cosmopolitan hos K, sen gick vi ner till Past etc. och hade en grymt trevlig kväll med vin, pasta, bröd, oliver och allt sånt gott! Mina brasiltjejer är verkligen grymma :) På mig hade jag :



See you tomorrow!

Veckoplanering splittrad!

Så här såg min veckoplanering ut:

Måndag : jobb
Tisdag: jobb, kickoff på Manana
Onsdag: jobb, möte, middag hos oss med R och S
Torsdag: Åka till Kungälv och fota med M på dagen sen äta middag på Pasta etc med M och K på kvällen.
Fredag: Träffa M för lunch, tvätta, åka till skolan och fixa med examensbevis.
Lördag: Jag och H ska till S på 25 års fest
Söndag: Mathandla, städa, förbereda inför den kommande veckans lektioner


Ett späckat schema helt enkelt! Men vad händer? Jag blir sjuk på tisdag, tvingar mig iväg till jobbet och sen kickoffen, som blev väldigt lyckad. Men när jag kom hem var krafterna slut.. Jag hoppades kunna gå till jobbet på onsdag, men det gick bara inte. Vi fick ställa in middagen med R och S, och jag kom inte ur sängen på hela dagen! Idag är jag lite piggare, men fick skjuta på att åka till Kungälv. Jag ska försöka ta mig iväg och äta med tjejerna ikväll, sist vi skulle ses var jag också sjuk och mitt samvete är så dåligt över det. (Jag vet man kan inte hjälpa att man blir sjuk - men endå!) Om jag fortsätter att ligga i sängen resten av dagen så kanske det finns krafter att gå 18.30...
Imorgon måste jag till jobbet och få fixat med de saker som skulle bli gjorda i onsdags, alltså faller den dagens planering också. Lördag ska väl allt gå enligt planerna och Söndag tar jag nog igen turen till Kungälv och M, hoppas bara kroppen blir riktigt frisk och inte "jaglåtsasvarafrisk".. 




Hur sjuk man än är så måste Bosse ut.. Men älsklingen får ta promenaderna.

En måndag i slutet på januari!

Och visst väntar vi på att det ska bli februari, mars, april snart! Tyvärr uteblir outfitbild idag, av anledningen att jag har haft gympakläder på mig hela dagen. Det har varit ett späckat schema av idrott, och överlämningsinformation (heter så när han som haft tjänsten innan mig lämnar över info och material). 
Imorgon är det kickoff på Manána med vårt team (arbetslag), det kommer bli riktigt trevligt!

Ha en fin kväll, från och med nu ska jag inte lämna soffan ;)

Kostym..



Idag är de nya stövlarna på! Tillsammans med en Odd molly tunika och Ralph Lauren jeans.. Jag älskar dem! Vet inte riktigt vad som händer idag, jag började dagen med en riktig långpromenad tillsammans med A och L - härligt :) Tanken var att vi skulle äta frukost på Le Pain, jag och karlarna här hemma, men när vi kom dit hade frukostmenyn slutat gälla så karlarna åkte till en pizzeria. Vi får väl se vad de kommer hem med ;)

Ha en fin Söndag!

Idag istället!



Efter god mat och dryck så blir det nog Avenyn för oss... Vart vi hamnar vet jag inte, men det lär bli kläderna här ovan!

K&H

Dag på stan..

Fika med M och lillsis på "fröken Olsson", efter det har jag och lill sprungit på stan i affärer precis som jag brukar göra med sis. Det har varit såå mysigt :) Lill har precis lika mycket tålamod som sin syster, och ska man gå i affärer är det nummer 1, ett gott tålamod! Jag har fått med mig ett par stövlar hem -ett par indianstövlar :) (kommer på bloggen imorn) Precis min stil. Jag har tittat på de innan, men de var dyra och jag fick dåligt samvete. Men lill fick mig snabbt på andra tankar så jag slog till och om jag är nöjd för det! Vilka outfits de kommer kunna skapa! Nästa vecka ska jag och min fotoM ta massa bilder så då kommer nya kort komma upp efter det här på bloggen, det blir bra.

Nu lagar H och O käk, finkäk.. och ikväll är det mat och handboll som står på programmet :) K&H



Vilken lyx, O kom precis in med ett glas champange till mig, Det kan vara himla bra med besök ibland;) På bilden visas min fika som var en riktigt god chaisweetlatte, scoones med creamcheese och marmelad... Sen blev det en muffin efter det:)

Kostym för idag..



Nu äntligen lägger jag upp bilden på dom nya jeansen (som man inte kan kalla nya längre). Men de senaste jeansen i garderoben! Det här har jag hängt på mig idag :)

Kramar!

En mysig Lördag..

Jag vaknade och gav min älskling en puss, sen tog jag på mig kläder, satte på Bosse kopplet och gick ut på promenad. Tänkte gå en riktig långis, men då det regnade så blev promenaden kortare. Nu är jag hemma igen, dricker kaffe och ser på nyhetsmorgon. H och O sover fortfarande, men när de vaknar ska vi äta frukost, antagligen på "Le Pain". Jag skulle vilja ha en riktig dundermacka - sån där med massa ost, paprika, sallad och ett megaglas med apelsinjuice! Nu lägger jag äntligen  upp bilder från frukosten förra lördagen:) Ha en go dag alla fina!


En kväll på stan? eller soffan kanske...



Jag har tyvärr inte kommit längre än så här! Har tagit på mig kläder för en kväll ute.. Lite slappa, men mycket ben i allafall.. med lite snygga smycken, hår och make så funkar det. Fast funkar min inställning? Om klockan är efter 22.30 och jag fortfarande sitter klistrad vid Let´s dance som jag annars tycker är såå ointressant då är det något som inte stämmer.. Hmm. Jag får ta en funderare till..
Vad tycker ni om "sneakpeaken" av vårt sovrum bakom? Imorn lovar jag fler bilder, en långtråkig kväll kan vara givande för en människa med litet tålamod - Helt plötsligt hade jag ro till att fixa bildfunktionen från mobil till data som tidigare strulat! nu kommer detta att bli en riktig blogg med bilder igen :) 

See yah!

Tvätt och Kaffe

En kaffekopp i ena handen, Bosse i knät, en nystädad lägenhet och snart kommer lillsis. Sista maskinerna går fulla av tvätt och efter det är det helg på riktigt! O min älsklings bästis ska bo här i helgen, och det kommer bli riktigt mysigt. Får se hur mycket jag får vara med bara då de ska ha sina herrmiddagar och allt ;) men själv är jag riktigt sugen att se efter vad som händer på Avenyn ikväll.. hihi. Vi får se hur det blir men nu är det TVÄTT som gäller!


puss


(bilden är lånad :)

Drömklänning



Det väntas ett bröllop framöver och jag har hittat drömklänningen för den stora kvällen - en Cavalli klänning för 4100:- Men sådan budget finns tyvärr inte, och som tur är var den slut i min storlek men man kan ju låta sig inspireras.

XOXO

Klicka hem?

Något att bära en lördagkväll framöver.. På en helkväll med vackra vänner i Göteborgs äventyr ;)


Steve Madden Platform Leopard Peep Toe ShoesASOS Scoop Back 3/4 Sleeve T-Shirt Dress

Pizza

H har gjort pizza, jag hinner inte blogga mycket mer än så för nu slizar han upp den och det är dags att sätta tänderna i den :p jummi...

Lång dag på jobbet fylld med lektioner, skratt, kladdkaka, konferens och mycket annat!
Jag ska försöka få upp lite bilder från helgens fika med vänner men nu är det mat!


Kram

Något turkos..

Det är något speciellt med färgen turkos.. Det har jag alltid tyckt och i vår/sommar kommer färgen att vara het att bära. Alltså vill jag hitta precis den turkosa nyans jag älskar att bära till solbränd hy, vita tygskor och brun skinnväska. Ser ni vad jag ser framför mig? Vår..
Om jag längtar efter det som komma skall! Om..


Första dagen på nya jobbet!

Ja, då var första dagen gjord och jag är inte så knäckt som jag trodde ;) Sen självklart ska barnen testa mig till 1000%, men det kommer nog att gå bra :P Med så grymma arbetskamrater som jag fått intryck av så ger det nyladdade batterier att få en stunds rast med kaffe och skratt.

Nu ska jag skynda mig för att möta upp L, vi ska till Skatås och gå 8:an ! Kram

Elle och kaffe..



Mina ambitioner med bloggen har varit stora den här helgen, jag har fotat och dokumenterat.. Men inte fått igång bildfunktionen till datorn från min nya mobil! Älsklingen ska hjälpa mig, och har påbörjat processen, men det kommer dröja lite till. Men jag kan ju i skrift redogöra för vad jag gjort! Vi har fått ett nytt hak här på olskroken Le Pain.. och sen kommer franciesososo eller något annat jag inte kan stava till. Så det har varit morgonpromenader och frukostar på Le Pain, mer promenader och Buzzspel hos L, sen genomfördesa mitt urtrevliga examenskalas för släkt  i helgen;) ;) och en massa mer därtill..

Nu sitter jag för första gången still med en kopp kaffe i ena handen och Elletidningen i andra.. Först nu ska jag få läsa den och njuta :)

Ha en fin Söndag!

Champangemingel och Bossemys!

Idag ska det champangeminglas från kl 14.30 på Peddan, efter det är det tal och examenshögtid i Konserthuset! Så nu ska vi som tagit lärarexamen bli lite runda under fötterna, för att sen hylla varandra och att vi är så oootroligt bra! Hahaha. Vad ska jag ha på mig tro? Det är ju tok-kallt ute, så någon silkig liten klänning går inte! Jag hade både fleecetröja, min tjocka acnerock, skinnhandskar, mössa och curlingkängor på min promenad med Bosse för en stund sen, endå fick vi vända hem då det var för kallt. Jag hade glömt långkalsonger och att sätta på Bosse hans stickade tröja så vi frös. Jag vet det är bara -4, men som det står på tv4 hemsida och de säger på tv-n så känns det som det dubbla!

NU KOM BREVBÄRAREN MED MIN ELLE-TIDNING!

Farligt det där.. jag som både ska städa inför att H och min släkt kommer hit på examenskalas imorn, och så har jag lovat Bosse att vi ska leka och lära oss nya trix. Det nya nu är att jag riktar min näve som en pistol mot honom och säger "Bang bang" då ramlar han ihop, och jag säger "Du är död" då ligger han heelt stilla.. Det är inte så hemskt som det låter, mest kul då Bosse är så uppspelt att det är jättesvårt att ligga helt stilla då han vill att vi ska göra det från början igen. Hahaha. Vår Bosse är bäst:) Men den där Elle-tidningen som ligger på bordet ser lockande ut.. Får helt enkelt bli städning, Bosselek och en snabb titt i tidningen för inspiration till hur jag ska se ut på examensminglet ;)



Framtiden..

Det är galet, vi kan på riktigt börja planera för framtiden! Nu kommer jag ha en heltidslön och H har ökat i arbetstid, så det där med semester, weekends, sparesor, ja till och med framtida boende kan det planeras för. Men först ska vi bara njuta av att inte behöva snåla, vi kan unna oss saker!

Tänk så lyckligt lottad man är att man har jobb i dessa tider, ett hem man trivs med, underbara vänner och sist men inte minst en älskling som är helt fantastisk! Att vi får lov att vara kära och ha varandra som livskamrater, det är stort :)


Nu ska jag kolla efter andra saker som man kan köpa här på nätet och sen ha i framtiden  - Kläder!  Hahaha :)

Lärarexamen!

Jag har tagit Lärarexamen! Idag avslutades min utbildning och jag fick min lärarnål! Nu ska jag fira resten av veckan!

Kram

Härliga helg!

Vi fick både städat ut julen och gjort det riktigt 2009 -frächt i lägenheten igår! Härligt säger jag bara :) Ännu härligare var att E, R och hans syster kom till oss på lite fördrink innan vi åkte till Joe Farellis och åt middag. Ceasarsalladen på Farellis är bara totally delicius, och något jag verkligen rekomenderar för de som missat den! Vi gick vidare till Berså, drack lite och umgicks sen krama vi om R och önska god resa innan vi åkte hem.
Väl idag har vi sovit länge, och lämnade inte sovrummet för än klockan 14... visst är sånna dagar sköna? När inget stressar iväg, inte ens ett dåligt samvete. Vi gick sen en lång promenad på 1 h och nu är älsklingen i full gång med att göra hamburgare i köket. Det ska bli så gott med mat!

Imorgon är det tårtkalas hos R och S, R fyller och sen är båda nyss hemkommna från sin resa så det ska bli riktigt mysigt:) Det enda mindre mysiga är att de kommer vara tokbruna och vi som är såå bleka! Men vi ska allt också ge oss iväg till värmen någon gång inom snar framtid.., eller solarieöarna?


Kram på er! Och glöm inte att favoriten Gardell är på tv ikväll - Love him! 

Helg och julen dansas ut..

Deppigt... för julen är över :( den här helgen packas alla julsaker ner. Ingen mer gran, inga änglar eller tomtar och inga stjärnor eller ljusstakar. Jaja, man får blicka framåt till våren, sommaren och att K kommer hem! Jag ska käka nu efter att precis varit ute och promenerat med A.

Sen är det plugg, det allra sista i utbildningen. Efter det städ och ut med julen!

Kramar

NK -REA

fullsize

Det finns dåligt med pengar i den här lilla familjen nu.. Men idag var ju NK -rean för de som har NK-kort så vi var bara tvungna att åka dit! Handlade sparsamt och klokt när jag bara köpte den här Odd molly klänningen på bilden ovan i en apikosröd färg. Tänk så fin att ha i vår och till sommaren! Den är i två delar med en sidenklänning under, så det finns flera användningsområden:) Odd molly tycker jag annars är duktiga på överpris, och givetvis var de ensamma om att ha 30% på rean när alla andra hade 40 och 50%.. Men jag gillar ju deras grejer så mycket.. Och jag vet att klänningen kommer bli kalasfin att ha till grova strumpbyxor, HUNTER stövlar, kofta och sjal..


Kram på er :)

Lördagsbeslutångest..

Känner ni igen sånna där kvällar då ni känner för att gå och köpa godis men orkar inte ta er ur soffan? När ni egentligen vill träffa vänner men inte kommer längre än till telefonsamtalet? Ni vet att ni kommer att bli ofantligt rastlösa om bara sådär 2 timmar, men det är så skönt att ligga kvar under filten så att till och med ett glas saft i köket känns som en mil att gå? Om ni känner igen det - Där är jag nu! Visst är det dåligt av mig att på en lördagkväll inte ta tag i det bättre? Har precis pratat med lill sis och innan dess C.. Nu är det bara mig det handlar om ifall kvällen ska bli mer än soffslö.

Pöss


Nattbloggning..

Nu ska jag sova efter en urmysig kväll tillsammans med M. Är alldeles kall om benen efter att vi varit ute och gått i 1½ h så här på natten. Men finns det något härligare än nattpromenader!
Det känns konstigt att sova utan H brevid.. han är iväg med handbollen så sover inte hemma inatt. Jag kan inte riktigt komma till ro utan honom, men får försöka.

Lite bilder från vårt nyår, vad sägs om det?



Första inlägget 2009!

Nu är det 2009! Och vilket nyårsfirande det blev :) Jag och älsklingen åt våra tre rätter med massa champange till och hade det jätteromantiskt! Middagen tog över 2h vid vardagsrumsbordet.. Det var prat, mat, dricka, mer prat mat, dricka och slutligen prat prat och dessert ;)
Men efter ett par flaskor bubbel så beställde vi en taxi och åkte till våra vänner i Örgryte för att fira in 12 -slaget! Oväntat, men så himla roligt!! Så vips -Nu är det 2009!

Den här helgen är oplanerad, funderade på Lysekil men det har varit så mycket flängande fram och tillbaks så får se på det.. Ska kanske bara njuta av vänner och lugn och ro i Göteborg. Vi får se! Jag återkommer....


Kram


RSS 2.0