Fyllt på skafferiet..



Även idag regnar det.. När ska det sluta? Men men.. man får fylla dagarna med andra saker än sol och bad. Här fikar vi väldigt mycket, vi åker från farmor till faster till nästa faster och nästa osv.. Kakor, bullar, kex och tårta. Mums! Påväg tillbaka till Lysekil åkte vi idag förbi kvarnen som ligger intill min barndoms skola. Det får mig att sakna att bo på landet. Djuren, Naturen, Ängar, Bär, Frukt, Grödor.. Även om inte vi hade gård så kunde man hitta det mesta i vår STORA trädgård. Och i gårdarna intill fanns både lam att klappa på, får att ge knäcke, hästar att rida, kalvar som slickar ens hand med sin stora tunga. Vi hade kattungar hemma, vi hade kycklingar som blev hönor och gav de godaste äggen. Vi hade kaninungar som växte sig stora och sen gamla, ibland så gamla att de ersattes av en ny liten söt kanin. Vi hade en envis vovve som gärna bestämde själv hur saker skulle vara, haha. 

Ja.. nu hamnade jag mitt i min inre nostalgitripp. Idag fick vi hämtat både ägg, honung och lite olika mjöl från kvarnen så som speltmjöl, speltkärnor, rågkross och mannagryn. Allt är givetvis så ekologiskt det kan bli och brödet som blir av på dessa produkter smakar himmelskt!




Min kärlek..



Mitt hjärta var här igår tills idag.. Såå mysigt!! Men jag saknar honom redan. Tur att jag träffar honom om bara ett par dar igen:)

Läsa idag?



På resan till Rhodos fanns tid för läsning och flera böcker averkades. Men sen jag kommit hem går det trögt, det går dagar utan att jag tittar åt "Mitt liv med Saddam". De gånger jag väl sätter mig en stund så drar uppmärksamheten åt ett annat håll redan efter några sidor.. Idag ska jag försöka få läst!

Och vet ni.. det verkar som jag har fått avbeställt den där öppna spisen iallafall...

Ett STORT misstag



Hur har jag lyckats med det?? Jo, jag skulle titta på golvspisar utan skorsten. Sånna man kan sätta in i lägenhet enkelt och lätt.. Klickade lite hit och dit och vips kom en orderbekräftelse upp "Tack för din beställning av golvspis, 4888:-"
Hur lyckades jag?? Nu måste jag på något sätt få ringt och avbeställt detta imorgon bitti BUMS! Jag har galen ångest just nu..

Funderar någon -Varför ska de sätta in spis? Jo... Vi kanske är påväg att flytta! Men jag ropar inte hej förän jag kommit över ån så berättar mer om allt går i lås:)


Vackra blommor kräver ett eget inlägg..



Från min älskling på jorden till mig :)

Klippor och rosor..



Idag har jag och Pappa legat ute i Pinneviken ett par timmar innan det var dags för mig att sätta mig i bilen och köra till Göteborg. Jag ser kanske inte så nöjd ut på bilderna, men då skulle jag fotas nu då det precis stod 20 rosa och vita ROSOR och väntade på mig när jag kom innanför dörren!! Min älskling är underbar..

I de lugnaste vatten..



Hur kan en till synes så lugn vacker kväll som det var igår sluta halv 4 med en kababtallrik? Håll med om att Lysekil är vackraste stället på jorden! Svaret på min fråga : Hoffmaestro spelade och kvällen var GALET rolig!


Loungehäng och Tisdagsgill..








Det är underbart med sommar! Dagarna spelar ingen roll och helt plötsligt så är det fest en tisdag:) Igår satt vi på Däcket i Lysekil, sen gick vi upp till "Tjernqvist Mansion" och grillade. Härligt!


Vår dag..

Idag har varit en riktig mysdag:) Vi har gått på stan och hittade lite fina grejer. Varsin Lexington hood och jag hittade även en odd Molly blus. Det finns kap på rean! Vi köpte med lite god ost och bröd och gjorde en lunch/fika här hemma med kladdkaka och grädde som "dessert". Och sen var vi i Skatås. Nu har jag satt på mig mysshorts och nya hooden, H lagar taccos och vi ska alldeles snart käka!

Stan med älsklingen:)

Idag ska jag och min älskling ha romantisk dag.. Vi börjar med stan!

Bilder från Smögenhelgen

En helg i bilder :) Skaldjursfest, Salta klippor, grillbuffé på Sea Lodge! Vad hann vi inte med?
=Lyckat!

Åka kläder



Nu åker jag :) Hörs imorn...

Smögen 2010



Kan årets Smögenresa bli lika härlig som förra? Tvivlar inte på sällskapet - bara vädret i så fall!

Frukost Smootie!



10 små färska jordgubbar
Lite lime
1,5 dl fil/yogurt
1 skvätt grädde...


MUMS!

Imorgon istället..


Smögen framflyttat tills imorn! K är sjuk, och jag tog chansen att vara hemma en till dag. Det var riktigt skönt att sova i sin egna säng inatt och som alltid då man varit borta många dar så finns det både tvätt och annat att ta tag i. Så imorn sitter vi i K:s jeep på väg mot vänner och sol på kusten.. Idag har vi varit på klipporna i Fiskebäck och nu käkat middag. 

  

Blandad bildkompott Rhodos!




Gottekväll..


Det var en trög bussresa hem.. mycket folk, jag hade många väskor och Bosse som sov som en stor limpa över mig. Inte bättre att gårdagen gjorde sig påmind i varje kurva bussen tog :S
Men nu har jag haft några timmar då jag bara slappat! Vi köpte hem kebabrulle, choklad, gifflar, dricka och nötter. Jag älskar gifflar! Tror att min älskling fick 2 stycken.. hahaha. Resten är i min mage!
Vi gick en promme med Bosse och jag hämtade ut ett paket från posten. I paketet fanns nya vita converse, den låga modellen. Ni får se imorn! Imorn åker jag också till Smögen för att ha en partyhelg!!

Väskan packad..



Nej, min väska är inte fullt packad och jag ska ta bussen om en timma till Göteborg. Packar gör jag i min mormors Luis Vuitton väska. Riktig vintagekänsla när den är som bäst! I den skymtar ni min parfym som jag gillar så mycket från Chloé! Och nu längtar jag efter att vara på plats i Göteborg och pussa på min kille...

Kram:)

Konsert -Winnerbäck!



Igår var det riktig festivalkänsla! Winnerbäck var grym, även om han aldrig varit en storfavorit hos mig. Träffade massa trevliga vänner och fick glada återseenden:) Kvällen slutade senare än planerat :P Mamma gick hem efter konserten. Och vid stängning av Grebbestads uteställen gick gårdagens partygäng hem!


Nya byxor och Winnerbäck




Nu har jag på mig nya byxor från "Two Danes" och ska på Winnerbäck!

Dagens bok..



Igår började jag läsa boken "Mitt liv med Saddam". En bok svår att lägga ifrån sig! Jag har precis kommit hem från en tur med mamma där jag fick syn på Chrisitina Schollin porslin till reapriser! Jag köpte med mig 8 tallrikar hem, och sen fick jag 4 kaffekoppar med fat av Mamma. Kan lägga upp en bild senare! Givetvis blev Bosse så glad när vi kom hem så han råkade välta och slå sönder en kopp! Men jag har försökt limma den, annars får jag ge mig iväg och köpa en ny.

Nu ska jag och Mamma sätta oss på altanen och fika på donuts, kex och kaffe. Min bok följer med...

Nytt i garderoben!



Väskan köpte jag i Lindos, koskinn och kommer bara bli snyggare ju mer jag använder den! Jag är riktigt nöjd:) Ser mig själv gå längs Vasagatan i min marinblå skepparkappa, en oversize halsduk och väskan i höst. De gula löven faller runt mig och jag tar långa steg mot Nöller i Haga som serverar Göteborgs godaste latte! 
I påsen brevid finns byxor inhandlade på Pickels i Grebbestad för 2 dar sen.. Kommer bild inom kort... 

Regn, nybakt bröd och promenad




Jag har haft en härlig slappisdag långt ifrån stränder, sol och bad. Det har regnat så jag har mest hållt mig inne. Gått igenom gamla foto, vilat, läst. Men sen blev det en skogspromenad med Mamma och Bosse. Jag älskar att gå med Bosse här, inget koppel, han kan springa fritt. På kvällen har vi ätit nybakt.. :)

En dag i Lindos..



Vi ville åka till den "vita staden" Lindos...



Så vi tog vår lilla båt dit...



Nej, riktigt så var det inte -> Det här är snarare VÅR båt! Hahaha..



Vi hyrde bil.. Och i Lindos åt vi Solefish, vi kollade skinnväskor som vid ett senare tillfälle fick följa med hem.. Vi låg på beachen, var ute med trampbåt och vi gick upp till Akropolis och vände (Kanske man inte borde prata högt om som historialärare;)



Riktig semester..



Visst är det underbart! Semester i sin bästa form :) Tyvärr var min älskling tvungen att åka till stora staden och jobba idag, så jag får vara kvar som ensam semesterfirare i några dar. Det väntas Winnerbäck, förhoppningsvis sol även om det idag står sommarregn som spö i backen. Vilket jag tycker är mysigt en dag eller två, sätta sig ute under en markis med en bra bok.. Gå en promenad med bara ben i stövlar. Men sen vill jag ha sol igen! Vi hörs igen under dagen..

Rhodosbilder:)




Strandbilder, bilbilder, båtbilder, partybilder, kärleksbilder... allt sånt kommer inom kort ;) Bilder tillsammans med en resumè av resan!

Tillbaka i Sverige



Vi kom med planet inatt och åkte direkt till Grebbestad! Vi har haft en underbar resa och vi fortsätter med semester på den bästa kusten - VÄSTKUSTEN. Jag har plockat krusbär och har precis börjat koka en kräm. På förmiddagen var jag och mamma nere på byn och jag köpte ett par ursöta byxor! Jag ska blogga om dem senare.. ska också blogga om vår resa!

Ha en underbar dag! Kram


RSS 2.0