Drar till Lysekil!

Nu sticker jag till Lysekil för att sola, bada, fiska, mysa:) Jag har varit på stan och fått tag i 2 bikinis:



Lippgloss från Lancomé
Tunika/klänning från Zara
Ögonbrynspenna från Kanebo (gå till NK de har rea på Kanebos annars svindyra varor!!)
Spraybalsam, NK hår (minns ej märke)
Solskydd från Nivea
Hårsnoddar och spännen...

En bra dag alltså! Nu är jag totalt redo för Lysekil, älsklingen har köpt flytväst till Bosse också!! Så havet nästa!

Part II



Var och en får skämmas för sig själv den här helgen!

Överskriften säger allt om vårt sällskap och hur vi umgås:) Jag älskar dessa tjejer, och det blir alltid så fantastiskt när vi ses! Helgen började med att jag och K tog bussen till Torp, där kom en stor jeep tutandes, tjoandes, skrikandes. - Det var tjejmaffian, våra underbara brasilientjejer som lärt oss allt vi kan. (Nästan;)
Färden fortsatte i en rasande fart mot Smögen, något illamående slängdes jag från dörr till dörr i jeepens baksäte, ena stunden låg jag i K:s knä, i nästa stund  E:s.
 Det finns inslag av safaritema den här helgen, inte bara på grund av bil, och min safariskjorta, utan också med anledning av hajkingtur er mellan klippor och snår som M tagit med oss på. (Men vi är ju sen Brasilien - the Swedish hajkingteam) Dock har åldern tagit ut sitt rätt, och vi är inte så smidiga längre... M var väl den enda som inte ramla.

På fredag kväll åt vi kräftor av alla sorter, kokta, grillade, ugnsbakade... Och vi drack upp allt vårt bubbel. Vi hade med oss 6 liter rosé och 5 flaskor bubbel. Bubblet tog som sagt slut första kvällen, trots GT:s och svalkande drinkar. Men ingen sorg, kvällen efter blev det rosé, smögenpolitan, och sex on the smögen drinkar. Hahaha.

Vi har haft fantastiska dagar, underbart väder, tokiga skratt, galna samtal, salta bad - allt som kan önskas :)




Underbara blå!

Hinner inte skriva många rader för vi ska snart till Saltholmen för att gotta oss! Jag badade igår, me -badkrukan! Det var en helt underbar dag, som blev lite annat än planerat.. R hämtade upp oss i sin båt och vi drog ut på holmarna. Picknick korgen var packad, solglasögonen på - det blev salta bad, och stekande sol:) Ett par bilder bara.. fler kommer senare! Tjao!!



Då kilar jag..

Slänger in en bild på vad som bärs idag.. Sen måste jag sticka till Linné för att mysa :) Ses imorn!




Kram!

Ja! Morden i midsomer!

Ja!!! Ni som följt bloggen ett tag vet att jag varje år tjatar om den här serien. Men "Morden i midsomer" är sommarkvällar för mig! Tycker att den är såå bra:) Och idag är det premiär för sommaren, kan det bli bättre??

SVT24 repriserar alla avsnitt av Morden i Midsomer.

Tjohooo!!

Soliga dagar:)

Jag kan inte fatta att det är sånt underbart sommarväder! Och jag kan heller inte fatta att jag är LEDIG! Både igår och idag har jag legat vid havet, igår med vännerna C och K, idag med min brosa. Ikväll ska jag till min barndomsvän K, vi ska käka popcorn och kolla på allsång på Skansen. Det kommer att kännas precis som förr, allsång får mig att tänka på K och hennes familj, många är gångerna som tv-n med Lasse Berghagen har varit på i bakgrunden en sommarkväll på Stale.

(Avbrott, tel ringer...)
Det var M som ringde, åå vad jag vill träffa henne och minstingen E nu! Ja, resten av familjen också så klart, men E verkar vara världens coolaste bebbe - och sånna gillar jag :)

Ingen sammanhängande text alls här... Men jag har två nyheter:
1: Imorgon ska vi ha en heldag på stranden, jag tillsammans med min älskling, min bästis K och F. Jag lovar att ta ett gäng bilder och slänga upp här på sidan!
2:  Jag och H får en ny bil på torsdag nästa vecka!!! En ny volvo, hahaha.. bara villan som fattas - vovven ligger ju här:)

Kramar!!!

What happandi? I became a blondi??

Ja, det var inte riktigt meningen.. Jag hade tänkt vänta ut solens strålar och att håret skulle blekas. Men jag vantrivdes! Jag kunde inte stå ut, och var tvungen till en förändring, men blond var aldrig tanken. Nu tittar jag längtansfullt på alla bruna vackra hår, och måste bara vänja mig vid lite för ljusa slingor. Får se hur många veckor jag vill ha det så här, men det kan ju vara en kul grej under sommaren:P Det är inte tokblont, men för en tjej som haft bra mörkt hår en ganska lång tid så är förändringen gigantisk! Jag känner mig förflyttad 4 år tillbaka... minst!


Midsommar 09, part II

Lite mer bilder... Kunde inte hålla mig :)




Sommaren är ju bara såå underbar:)) Och tänk den har BARA börjat!

Midsommar!



Jag och älsklingen startade med en välfylld korg i GBG..


Underbara flickor och jag..

Midsommarafton!


Midsommardagen!

Fler bilder kommer, med resume av hur helgen har varit... Men nu står mys och pussar med min älskling som prio 1! Det är alltid lite extra mysigt att komma hem till sitt då man haft fullt röj flera dar i sträck:)


Mysig Söndag på er <3

Tillbaka efter midsommar:)

Nu är vi hemma igen efter att ha varit i Lysekil hela helgen. Vilken midsommar vi haft!! Hoppas andra fick det lika lyckat som vi! Det var massa god dricka, SOL, lekar, grill, sill, glass, bad, bastu, utgång, dans - allt! Jag ska lägga upp bilder imorgon för idag ville det sig inte. Min dator jobbar emot mig nu.. Why? why me..
Innan vi åkte i fredags skulle jag lägga upp lite bilder men det ville sig icke.


Men titta nu gick det ju! Gjorde bara ett test och så gick det, jippi.. Detta var bilderna som skulle komma upp i fredags, men de fick komma nu. Ska se om jag får in lite midsommarbilder senare ;)


Kram!

Benen trötta och magen mätt..

Är nyss hemkommen från en promenad med Bosse, och har efter det ätit mig mätt och go. Så nu ska jag sätta igång och röja här hemma, packa för Lysekil, gå till systemet och sen är det nog dags att åka för jag lär inte hinna mycket mer. Imorse regnade det som sjutton, men nu spricker det upp och jag hoppas på sol hela helgen! Vi ska sitta ute hela dagen imorn, dricka rosé, äta, och tro det eller ej - bygga en majstång! Haha, som jag uppepå allt har ansvar för :p Som den lantlolla man är har jag givetvis varit med på ett och annat bygge på midsommar, men vi får se hur det blir när klänningen är på, klackarna är höga och vinet är tömt!

Jag kanske hinner blogga igen under dagen, ska göra mitt bästa!
 

Sommarlov!



Nu är det sommar, nu är det sommar, nu är det sommar! Vilken dag! Men jag kan inte fatta att jag ska vara ifrån mitt jobb i 8 veckor. Mina underbara kollegor... kommer att sakna dem! Men jag ska allt se till att träffa en eller två av dem under veckorna fram över:)

Imorgon drar vi till Lysekil, men som ni ser - jag lägger upp lite bilder nu, så jag ska allt uppdatera när jag kan med både kort och text. Hörs snart igen:)

Byxor :HM
Skärp och linne: Monki
Klocka: Min karls! från GANT

En till..

Innan jag och min underbara ska krypa till kojs så ska vi tipsa om något GOTT:) Gillas Oreos? We LOVE! Älsklingen tyckte att jag skulle ge det här tipset och lägga upp en bild! MiniOreos!!! Det är det grymaste någonsin, små mumsbitar av dessa underbara kakor perfekta att ha som snacks framför tv-n, till stranden, på picknicken. You name it!

Sen kan man sätta en minikaka mellan läpparna, och vips så smakar pussarna kaka!


Hittad!!!!!

Nu kan vi kolla bilder! Jag ska ta massor av bilder för den saken skull.. "Man saknar inte kon för än båset är tomt" eller hur brukar man säga.. haha. Sladden låg inlindad i en filt i soffan, hur den nu hamnat där :P

Men här är outfitbilden från bröllopet vi var på som jag babblat om:



Hej och tjo!

Inga framsteg..

När det kommer till datasladden så har det inte gjorts några framsteg! Vilket innebär inga bilder, vilket är mycket tråååkigt! Hur kan man bara förlägga saker på det sättet? Kan någon sia fram vart den ligger tro?

Men vad som kan få tankarna på annat är att fundera över shopping istället.. Glädjeämnet som aldrig sviker! Haha (lät inte alls bittert) Jag är iallafall stormsugen på en byxdress, har sett en och annan ute i butikerna men inte slagit till på något. Vill få lite mer sommarbränna först, och känna lite mer sommarvärme. Men här är ett gäng:



Nummer 5 är den absoluta favoriten, men 4 är inte heller helt fel till höga heels, en brun liten väska, stora lockar i håret och ett glas bubbel i handen en utekväll :)


Kram 

Lunchbloggning!

Inte ofta jag bloggar från jobbet.... Har väl faktiskt aldrig hänt! Men idag så... bara 1 dag kvar här sen är det sommarlov!!! Ja alltså bara imorgon kvar:P Och då är det en heldag av möten, men idag är det mest småfix. Har lunchrast nu, men ska snart sätta igång igen.

Jag är fortfarande så frustrerad över att jag inte hittar min datasladd så jag kan föra över bilder. Ska göra en kraftansträngning och hoppas leta fram den ikväll när jag kommer hem. Det är ju sommar och då vimlar det av härliga bilder man vill dela med sig av. Som tex midsommarfirande! Jag och älsklingen åker till Lysekil på torsdag sen stannar vi där några dar och hoppas på gottigt väder. Midsommarafton är planerad från tidig sillunch till sen grillning, sen återstår att se vad som händer. Helgen efter åker vi till Smögen för att hänga i M föräldrars härliga villa, käka tonvis med skaldjur, kalasa och njuta av sommaren när den är som bäst!

Vi hörs nog i kvällen:) Åter till jobbbbbb..

Frustrerad!!!

Jag tänkte lägga in bilder från bröllopet och på våra snygga outfits som jag, min älskling och min bästis hade men så hittar jag inte sladden som kopplas från mobilen till datan!!! Jag blir så frustrerad på sånt så jag går runt som ett åskmoln och det ända jag kan tänka på är att hitta den! Det är för sent för att vända upp och ner på hela lägenheten så jag får helt enkelt släppa det. Men åååå... säger jag!

Imorn är det jobb igen, bara 3 dagar kvar sen är det 8 veckors semester :)) Sen imorgon kväll är det fest med jobbet, vi ska till en herrgård i Floda och äta gott, samt ha en massa trevligheter. Så vi ses på tisdag igen och då hoppas jag ha hittat min sladd!!

Natti natt...

100 år sen..

Ja, nästan 100 år sen jag bloggade sist! Det har varit massa roligheter på programmet, som tex - Bröllopet! Om det var nice:) Jag ska lägga upp bilder på hur snygga H, K och jag var;) Det var så himla roligt, och OM man fick ideér och längtan till vår egen stora dag. Det kommer bli en tokfest av dess like!

Denna helgen har sprungit förbi, i fredags var två av H:s gamla vänner här. Vi drack vin och drinkar och jag fick höra massa skvaller om hur dessa karlars vilda år gick till... Hahaha. Sånt är så sjukt skoj, att höra på :P Vid 00.30 åkte vi in till Park, och där stannade vi. På lördag var jag uppe i tid  och träna ett cattleballpass med den nygifta, sen åkte jag och älsklingen till Skatås på promenad efter det var det romantik här hemma, med middag, film och pussar:) Imorse åkte jag på gudstjänst, sen var jag och H på fika hos min arbetskamrat och hennes man och barn. De har tre småttingar på 6, 4 och 2 år som springer runt och gör livet glatt och busigt. Jag har så grymt kul ihop med min kollega J, och är otroligt glad över att ha henne som vän. Det är kul det där - med nya kompisar! Ja,de gamla är ju givetvis också fantastiskt härliga:)


Oj jag skulle fortsätta blogga men H kommer med en triss som jag ska slänga mig över... får berätta mer om vår söndag en annan dag. Wish me luck with TRISSen

Kramar!

Om 3 dar så..

Ja förväntningarna är skyhöga, men jag vet också att det inte spelar någon roll - jag kommer inte att bli besviken! Direkt efter skolan åkte jag in till stan och mötte min älskling, sen fick vi tag i den läckraste outfiten - H kommer vara snyggast! Men RÖD slimmad kavaj, blå chinos, ljusblå skjorta, mönstrad bred slips och svarta skor kommer han matcha mig perfekt;)

Nu är jag riktigt trött efter en lång arbetsdag, jag ska bara vila mig, och sen ta ut Bosse. Sen sova!!

Kram

Grattis min vän till underverket!

Älskade A har efter mödosamt slit fått en dotter!! Det är helt fantastiskt och jag tillsammans med alla vänner är så glada för A och D:) Jag toklängtar tills jag ska få känna på den lilla prinsessan och hoppas att de kommer hem snart. Då ska jag springa över gräsmattan, upp för trapporna, pussa A, ge D en kram och njuta av deras lilla bebis.


Livet är ju fantastiskt!

Lever på helgen!

Jag lever fortfarande på helgen, känns som ett rus:) Det är bara halvtid den här veckan, sen är det dags för en fantastisk helg med bröllop och stor dagen efter frukost på hotell Lysekil. Har jobbat hela dagen, sen gick jag och Bosse på stan där jag fick tag i en sjal jag ska ha över axlarna till klänningen på bröllopet. Nu är hela outfiten klar:) Bara min älsklings outfit som är kvar! Stressigt... Efter stan åkte jag upp till blivande bruden och brudtärnegänget som jobbar för fullt hela veckan för att bli klara inför Lördag, mer att fixa med än man tror.
Jag får fota och lägga upp bilderna på vad jag ska ha på mig. (Det kommer)

Roa er med möhippebilder:)



RSS 2.0