Midsommar 2011En underbar vecka i Grebbestad! Vi kom hit dagen innan midsommar och firade tillsammans med Mamma och C. Kubb, midsommarstång, sill, kransar, tårta, dragspel - allt var på menyn! Vi brukar ju fira "gänget", men iår fick vi inte till det utan tar upp traditionen nästa midsommar igen. Men jag ska inte klaga som fick fira med mina favoriter H och K! Kvällstimmarna och natten hängde vi med vänner på Terassen bar och kök.

Nu ska jag käka frulle och sen åka till sömmerskan med min klänning som ska sys in lite här och var... sen ska den sitta som ett smäck! Jag längtar något så vansinnigt!!! Tänk den dagen jag lägger upp bröllopsbilder här på bloggen. Overkligt..

Ses i GBG, ikväll åker vi hem igen!

Första semesterdagen!

Hur kan man bättre spendera sin dag än med shopping och lunch tillsammans med blivande maken. Ikväll väntar en middag hos familjen V. Tänk nu har jag 8 veckor ledigt! Jag förstår inte riktigt att sommaren redan är här! Jag kommer svassa runt i min nya acnekavaj i Grebbestad över midsommar och tröttnar jag på kavaj väljer jag min nya kofta inhandlad på Sally Jones.. Igår hade jag namnsdag och älsklingen uppvaktade mig med en urfin tröja från acne. Är vi lite påverkade av att bästa vännen tillsammans med T jobbar på acne? Känns som om de senaste 10 plaggen som kommit in i lägenheten är av det märket. Jag gillar deras kläder sjukt mycket!
Önskar alla en riktigt härlig midsommar tillsammans med vänner, jordgubbar, bubbel och skratt. Ja älskar sommaren!

RSS 2.0