Vem skulle inte...

Vilja få ha en dag med Carries garderob, romantiska klänningar, vackra kolörer, vågade kreationer men aldrig för mycket. Bara coolt, bara lämpligt, bara såå snyggt. Serien startade för nästan ett decenium sen men hon är så tidlös, finns ingenting som inte skulle funka idag 2007. Sex and the City är serien som fick tjejer och kvinnor världen över att vakna, i min umgängeskrets är den en livsstil. Finns ingen serie man kan känna igen sig så i, den är tillspetasad men verklighetstrogen.

Många timmar har spenderats framför Tv-n med de fyra tjejerna som sällskap. En av mina vänner levde med boxen i 36 timmar i sträck efter en jobbig separation. Den fick tårarna att lugna sig, den fick sorgen att kännas mindre plågsam, den fick henne stundtals att kunna se framtiden och inte bara det förflutna.

Vem skulle inte vilja ha 36 nya timmar med inspiration från "The Big Apple"... När kommer den nya serien som slår undan fötterna på oss och gör oss bänkade i Tv-soffan. Kommer den någonsin igen? Eller är SATC den mest ultimata serie som någonsin spelats in? Vem kan konkurrera med kläderna, livsstilen, vänskapen, relationerna, miljön och humorn? Vem skulle....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0