Rapport och Recept ;)

Urmysigt att bli väckt av min H som kom hem inatt. Det är hemskt att sova utan honom, vilket jag nästan aldrig gör då vi sover ihop mer än 90% av alla nätter. Men när jag sover ensam är sömnen urdålig! Det som alltid varit tvärtom för mig ?? Väckte älsklingen med att ge honom sin fördelsedagspresent. Var så otålig hela dagen igår, ville bara se om han gillade den. Älskar att köpa presenter, men är sämst på att hålla mig om vad jag köpt. Vill helst bara berätta direkt och se reaktionen! Var nära på att försäga mig flera gånger igår över telefonen vilket roade H rejält :) När han kom hem inatt var han så trött, och jag med för den delen så jag bestämde mig för att ge paketet när vi vaknat... Han blev jättenöjd och var sååå fin i den svarta cardigan jag köpt :p 

Var ledig från skolan idag så H och jag har varit på stan en sväng. H bjöd på lunch på Jensen´s Bufhus (för mycket folk vid lunch, men grym mat!) sen var vi en sväng in på Zara och HM. Hittade en mysig kofta på Zara som jag funderar på att köpa, den skulle passa grymt bra med de höga jeansen jag köpt inför hösten. Likaså skulle den va klockren till en pennkjol eller tajts. Ja, vi får se.. Ska nog ta mig en heldag på stan snart och se vad för fint jag kan hitta. Det är vi dessa tillfällen jag saknar K mega! Hon och jag går alltid på stan... det är få som har sånt tålamod som vi har i affärer iallafall bland mina vänner! Med C är det snabbt in snabbt ut, M och jag gillar inte samma affärer, J är för det mesta upptagen på dan... Men S glömde jag! Hon är ju perfekt för att ta över K-s roll! Det enda som skulle kunna gå fel där är att R inte tillåter henne att stoppa in mer i garderoben. Han har redan tvingat henne att slänga extrema mängder kläder då deras nya lägenhet inte har förvaringsmöjligheter i oändlighet..

Nåja.. Ikväll ska jag iallafall baka bröd och göra krabbelurer till kvällsmat. H kommer hem från träningen om ett par timmar så har inte all tid i världen på mig för sen vill jag mysa. Tänkte baka scones, och ha ost och marmelad på. Göra krabbelurer (ska ge er receptet;) Sen får det bli varm choklad med grädde att dricka, H-s önskemål.. Jag kommer nog dricka grönt te med massa honung.


Ha en go kväll allesammans nedanför följer det smarriga receptet!


Krabbelurer 10-15 st

4 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ krm salt
1½ dl socker
1½ dl mjölk
2 ägg

1. Blanda alla ingredienser i en bunke..
2. Klicka små plättar i en torr medelhet panna (alltså ingen smör och värme 3-4)
3. Grädda ett par min på varje sida



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0