Besök av familjen Vilahamn.

Idag har vi varit i full gång och haft rejält med kvalitetstid med familjen Vilahamn. 3/4 delar iallafall. R kom en sväng innan de skulle åka, han har varit i Köpenhamn så delade med sig lite kontinentkänsla. Jag och S har hunnit med promenad och att sitta i solen en stund, under tiden H lagade middag.

Köttbullar och potatismos stod på menyn, mumma. Världens goaste tvillingar höll uppe tempot med lek och bus. A rotade igenom min garderob och fann en rosa träningströja som hon matchade till en grå sjal. "Sjalen" var egentligen en tröja det med men hon är bestämd den lilla damen och vet vad hon vill ha. Och hur en outfit ska matchas på bästa sätt. Underbart! K han valde mina klackskor och gick om vart annat runt med en påse på huvudet, samma påse som A använde som en high faschion bag- en Zara påse.. I nästa stund var huvudbeklädnaden en hårmassagemojäng som vi har skräpandes här hemma.

Det finns ett sug efter att grilla ikväll, vi tänkte först ta oss till Kärra och hänga vidare med fam V. Men vi sköt på grillning till lördag och nu sitter jag mest och grämer mig för att vi inte har uteplats. MEN, jag har sjukt mycket att vara tacksam för ändå!

Kram


Kommentarer
Postat av: Sofi Vilahamn

Tack för en mysig dag hjärtat!

2012-05-01 @ 17:58:42
URL: http://Vilahamn.blogspot.com
Postat av: Linda

<3

2012-05-02 @ 21:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0