På plats.. När pappa.

Det känns malplacerat vad man än ska skriva om det härliga vädret och svajande palmerna. Det blir nog sparsamt med bilder. Idag är det dock mulet och vi har tagit oss en promenad och satt oss på ett fik med varsin kaffe. Ett fik med fri Wifi.. 
Pappas värden är bättre, men han ligger fortfarande på intensivvård. Vi får besöka honom två gånger om dagen, kl 13 och kl 18.30. Jag längtar ihjäl mig efter varje tillfälle. Det var känslosamt vårt första möte i lördags. Min starka, fantastiskt vackra pappa låg med slangar och jag fick se honom på ett sätt jag aldrig tidigare gjort. 
Hans tårar rann och mina.. Men det är så skönt att vara här på plats. Det är tillsammans man ska ta sig igenom sånt här. Varje dag vill jag ivrigt se att det blivit framsteg men jag vet att man måste ha tålamod. Men bli frisk det ska han bara bli! 

Tack för att vi finns med i vänner och bekantas tankar och böner. För någon som inte tror på bön, tycker säkert att jag skriver mycket om det. Men det är mitt sätt att hantera tuffa tider. Vi har alla olika sätt och för mig är det en tröst att veta att det finns en större kraft. Och för varje tanke som går till oss så hör Gud det. 

Kram

Kommentarer
Postat av: Carina

Snälla Linda!Ge Lasse styrkekramar frán oss.Kärlek <3

2013-12-09 @ 13:05:51
URL: http://www.ninainbcn.devote.se
Postat av: Carro krook

Vännen tänker på er hela tiden! Massa kramar

2013-12-10 @ 15:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0