Rhodos semester 2013

Internet på vårt gigantiska hotell var minimalt, uruselt. Åtminstone om man skulle blogga! Så jag fick en ofrivillig avvänjning från både blogg, sociala medier och nyheter.

Vi har däremot haft en underbart skön vecka, med sol och bad, god mat och många skratt med fina vänner. Vårt hotell låg på magnifik höjd över havet med en vacker promenad ner till en blå lagun där vi gärna ägnade timmar på förmiddagen. Efter lunch tog vi plats vid poolen, hämtade glass, kaffe, snacks och dryck i skytteltrafik.

Det känns som om vi varit borta längre än en ynka vecka, och det är väl precis vad vi behövde. En flykt från vardagen. Jag drömmer mig tillbaka med en bildström..


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Oh det ser ju hur skönt ut som helst. Vart bodde ni? Kanske har du några bra tips gällande just Rhodos. Vi funderar på Rhodos alt Kreta i sommar 1 vecka om det finns några resor kvar.. Vi är alltid ute sista minuten med semester planeringen.

2013-07-07 @ 13:26:27
Postat av: Linda

Kul att du kommenterar på bloggen!
Vi har varit på Rhodos tidigare och bodde då i Ixia, det var mysigt men iår fick vi en helt annan bild av Ixia då några vänner bodde där men de bodde närmare Ixia "samhälle". Supermysigt! Många härliga restauranger, fint stranparti och solstolar där man inte ligger uppe på varandra. Så det är ett tips! Vi bodde i Kalithea på hotell Royal Horizon, ett superfrächt hotell som höll hög standard. En härlig strand nedanför med korallblått hav. Det som kan vara ett minus är att det ligger såpass långt bort från Rhodos stad och det blir lätt att man hänger på hotellomtådet hela tiden. Kan vara roligt att se mer... Kreta var det flera år sen jag var på så vågar inte ge så mycket råd där.
Lycka till i semesterletandet!!

2013-07-08 @ 09:49:55
URL: http://Cut.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0