Rehab och nyfiken lillkille..

Att vara i sjukhuskarusellen innebär att saker är upp och ner, två steg fram och ett tillbaka. Herbert fortsätter med sin fina utveckling och att sitta med honom under hans pigga stunder är så rörande och underbart. Vi klarar inte hålla tårarna tillbaka. Hebbe är ju som en liten Nalle Phu, sån är hans person och temperament. Hans tålamod är fantastiskt även om han är lite mer ledsen. Det är svårt i en sjukhusmiljö, det kan till exempel vara som i förmiddags. Hebbe var trött och kom inte till ro, när han var nöjd och precis somnat skulle de ta prover på honom. Han blev ledsen. Han fick komma upp efter provtagningen och kände sig mer tillfreds, jag hade precis fått honom att somna med sin apa då kom röntgen och skulle ta plåtar på honom. Så håller det på hela tiden. För det mesta finner han sig med tålamod i situationen ganska fort men ibland blir det för mycket. Det är jobbigt som mamma och pappa att se, vi vet vad Hebbe behöver. Han gillar lugn och ro, han mår gott av sina rutiner. Att ha det lugnt och skönt när han ska sova, få lite saga berättad eller ligga nära. Nu är det maskiner från olika håll som låter, någon tänder en strålkastarlampa i ansiktet för att se ordentligt när de ska göra någon koll. Ja ni förstår va? 

Men Hebbe har börjat med rehab och tycker det är kul. Många kommer extra in och tittar på honom av personalen för de tycker han är så söt. Han är nyfiken och filurig. Hittar på hyss så han ska slippa svälja medicinen precis som han gör hemma med sina D-droppar. Han gömmer dem i kinden. Han äter flaskan med god aptit och de har tagit bort sonden redan. Han är så fantastisk vår älskade Hebbe! 

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Underbart att läsa att det går på rätt väg :-)

2014-06-17 @ 16:13:58
Postat av: Sofi Vilahamn

Han är verkligen så tapper, modig, duktig och fantastisk på alla sätt. Du och Henke också! All kärlek och all styrka till er!

2014-06-17 @ 16:20:28
URL: http://www.vilahamn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0