Krupp kl 01.30

Ja, vad gör man inte efter en skön kväll med tjejkompisar på tacos & tequila - jo man somnar lugnt hemma på kudden och vaknar strax efter 01 med en bebis som är ledsen, har pipig andning, hostar och låter knasigt. Och vad gör man då? Jo, man slänger på sig kläder och åker till Östra för att få veta att Hebbe har krupp. Så nu sitter vi här, Hebbe är inhalerad och låter bättre i sin andning. Vi föräldrar är rödögda och ser galet trötta ut. Vi väntar på att eventuellt få träffa doktorn ( vi står inte direkt näst på tur och om andningen blir bättre behöver vi det inte..) 

Ibland kan man som småbarnsförälder bara känna att man inte orkar med en förkylning igen. Att man vill ha lugn och ro, kanske tillochmed få sova en hel natt?! Å andra sidan.. Vad spelar det för roll i det stora hela, viktigast är att Herbert mår bra och inte är allvarligt sjuk. Så natti natt på er bloggläsare, vi har direktbloggning från Östra. Hörs en annan dag! 

Kommentarer
Postat av: Karin

Å Linda! I know the feeling!! Vincent fick också ett anfall för ngn månad sen...men för oss blev det ambulans å inskrivning...men vi fick åka hem efter några timmar då allt "lugnade" ner sig! Men jag har nog aldrig varit så rädd tidigare! För Vincent fick verkligen ingen luft, å den hostan....hoppas jag aldrig behöver uppleva det igen!! Hoppas Herbert mår bättre nu!! Kram

Svar: Men Karin fy!! Stackars liten och Er föräldrar. Vi lyckades göra "allt rätt" fast vi inte visste om det -klädde snabbt på Hebbe, ut i kyliga luften och höll oss lugna (så lugn som man kan vara!?!!)
Men så obehagligt för Er att det blev så illa, och Ni som har lite större avstånd till sjukhus. Hoppas också Ni och Vi slipper det fler gånger.
Kram
Cut

2015-01-15 @ 23:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0